UFC

Nate Diaz poručio Masvidalu i McGregoru: ‘Ponašate se kao životinje i mala neodgovorna djeca‘

Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Espn)
Popularni borac iz Stocktona kritizirao je UFC-ove zvijezde zbog najnovijih privođenja

Istog tjedna dvije UFC-ove ponajveće zvijezde, završile su u pritvoru. Dok je Conor McGregor priveden u Dublinu zbog opasne vožnje i prekoračenja brzine. Jorge Masvidal počinio je puno teži prekršaj, odnosno kazneno djelo.

''Gamebred'' je fizički nasrnuo na Colbyja Covingtona ispred jednog restorana u Miamiju, zadao mu je dva udarca šakom u lice te mu je izbio zub i oštetio Rolexov sat vrijedan 90 tisuća dolara. Masvidala zasigurno čekaju puno teže posljedice nego McGregora, no UFC-ovi čelnici zasigurno nisu sretni informacijama da njihove ponajveće zvijezde imaju probleme sa zakonom.

Veliku pažnju MMA javnosti privukla su oba slučaja, a naročito onaj Masvidalov. Među onima koji su se oglasili, nije mogao izostati Nate Diaz. UFC-ov borac ulazio je u kavez s obojicom i gaji određeno rivalstvo s Masvidalom i McGregorom. Diaz je u posljednje vrijeme izuzetno aktivan na Twitteru, a ovaj put je poručio:

''Svi vi UFC borci trebate prestat bivati uhićenima zbog glupih sranja. Ponašate se kao životinje i neodgovorna mala djeca. Sredite se. Vozite sigurno i ponašajte se po propisima.'', jedna je od Nateovih objava.

Ranije tijekom sinoćnje večeri, Diaz se u nekoliko ''tvitova'' dotaknuo samog McGregora.

''Borit ću se istog trenutka s Conorom.''

''Ali on nije sposoban za borbu sada ili ove godine.''

Neki su od njegovih ''tvitova'' usmjereni ka McGregoru, a Diaz je na svom Twitter profilu otkrio i kako sedam mjeseci pokušava ugovoriti meč, ali bezuspješno. Posljednji nastup Nate Diaz odradio je u šestom mjesecu protekle godine te je upisao poraz od Leona Edwardsa. Puno se špekulira o borbi između Diaza i Poiriera, no ništa konkretno nije poduzeto.

Stvar je u tome da Diaz ima jednu borbu za odraditi prema trenutno važećem ugovoru. Više puta isticao je kako ne planira produljiti ugovor, a promocija se očito nada da će se on predomisliti. Odugovlačanjem pri ugovaranju njegove borbe, uspijevaju ga dulje zadržati u promociji. Iako Diaz ne pripada onom samom vrhu, radi se o jednom od najpopularnijih MMA boraca na svijetu.

Prije šest dana, Diaz je na svom Twitter profilu podijelio vijest o nastupu Yancyja Medeirosa na Bellator 279 priredbi koja će se održati na Havajima i pritom je napisao:

''Pokušavam se ubaciti na program ove Bellatorove priredbe u travnju (četvrti mjesec), zajedno s mojim Yancyjem Medeirosom na Havajima. Što ima Bellatore?''

Ovakve stvari mnogim se borcima ne bi tolerirale od strane vodstva UFC-a, no Diaz jednostavno uživa takav status koji mu omogućuje da se otvoreno izražava pred javnosti.

Linker
18. travanj 2024 11:33