UFC

Nate Diaz se predao policiji, pušten uz jamčevinu od 10 tisuća dolara

Nate Diaz

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prošlog vikenda je Diaz izazvao uličnu tučnjavu koja je započela još na boksačkom eventu

Prošlog je tjedna popularni Nate Diaz sudjelovao u uličnoj tučnjavi, a internetom je odmah počeo kružiti video u kojemu ‘‘giljotinom‘‘ guši dvojnika Logana Paula i baca ga na pod u nesvijesti. Ubrzo nakon toga je izdan nalog za uhićenje, a bivšoj UFC-ovoj zvijezdi prijeti optužnica za napad drugoga stupnja.

Nate nije odlučio izigravati bjegunca nego se jučer i predao policiji dobrovoljno. Za sada nije zadržan u zatvoru nego je pušten uz jamčevinu, a Diazov odvjetnik Zach Rosenfield je za MMA Junkie potvrdio kako se Diaz odlučio sam predati policiji:

‘‘Nate se dobrovoljno predao policiji New Orleansa ovog jutra oko 7:10. Mi ćemo nastaviti tražiti video dokaze na kojima se vidi da se nate poslužio samoobranom. Jamčevina mu je odobrena te je pušten uz dopuštenje suda te će se danas vratiti u Stockton. Izuzetno cijenimo to kako je Nate bio tretiran od strane policije, suda i cijelog osoblja‘‘, rekao je.

Kasnije su se pojavile informacije da je jamčevina bila 10 tisuća dolara, a ona je odmah uplaćena te je Diaz pušten na slobodu. Ranije se govorilo da bi mu mogla prijetiti kazna od čak osam godina zatvora ukoliko mu se dokaže krivnja, no ipak valja pričekati sudski proces i završetak istog.

Podsjećamo, Nate je prošlog vikenda na boksačkom eventu započeo sukob tako što je iz nepoznatih razloga bocom gađao Chasea DeMoora. Kasnije se na ulici sve pretvorilo u masovnu tučnjavu u kojoj je Diaz ‘‘ugušio‘‘ Rodneyja Petersona, ali točan povod cijelog događaja za sada nije poznat.

Linker
04. svibanj 2024 22:47