UFC

Masvidal stao uz Diaza: ‘Bila je samoobrana, imam odličnog odvjetnika za njega!‘

Masvidal i Diaz

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
‘‘Gamebred‘‘ je održao predavanje o ‘‘osobnom prostoru‘‘ i posljedicama povrede istog

Prije tjedan dana Nate Diaz je sudjelovao u uličnoj tučnjavi koja je započela na borilačkoj priredbi. Diaz se na ulici sukobio s Rodneyjem Petersonom, YouTuberom kojeg se naziva dvojnikom Logana Paula kojeg je Nate ‘‘ugušio‘‘ i bacio na pod. Zbog toga je uhićen te su pred njega stavljene ozbiljne optužnice.

Na Diazovu stranu je sinoć stao i Jorge Masvidal. Ne samo da ga je podržao, nego mu je ponudio i odvjetnika koji mu može pomoći u ovom slučaju. Osim toga, Masvidal smatra da se radilo o čistoj samoobrani:

‘‘Nate Diaz, ako ovo vidiš, imam odličnog odvjetnika u državi koji te može zastupati. Njegovo ime je Brad Cohan. Reci svojim ljudima da ga kontaktiraju. On se želi pobrinuti za tebe. Taj tip je pravi čovjek. Sjećam se da mi je to rekao. Ja ne razgovaram s Nateom Diazom, ali dečki s MMA Junkie-a mu mogu prenijeti poruku. Brad Cohan je tip‘‘, rekao je sinoć Masvidal za MMA Junkie.

‘‘Meni je izgledalo kao da je taj tip natrčao na Natea, izgledalo je kao samoobrana. Ne znam, nisam vidio cijeli video. Samo želim reći da ne možete tako natrčavati na ljude. Ne možete im ulaziti u osobni prostor. Ne želite to raditi jer nikad ne znate s kim imate posla. Ja sam razbijač, ali nikad ne ulazim u nečiji osobni prostor‘‘, objasnio je.

Što će na kraju biti s popularnim Diazom, ostaje nam za vidjeti. Jučer se predao policiji te je pušten uz jamčevinu od 10 tisuća dolara, ali pravna bitka je sada pred njim. Pred njega su stavljene optužnice za napad drugog stupnja, tako da se ne radi o šali.

Linker
26. travanj 2024 23:46