UFC

Strickland želi preuzeti Paulovu ponudu: ‘Borimo se do smrti na otoku u međunarodnim vodama‘

Sean Strickland

 Twitter
UFC-ov borac nije imun na cifre s kojima se Jake Paulu razbacuje

Unutar međusobnih prozivki Jakea Paula i Jorgea Masvidala pojavio se Sean Strickland. UFC-ov borac srednje kategorije rado bi uskočio u priču i prihvatio novac koji Paul nudi Masvidalu za borbu protiv njega.

Ukratko, radi se o pet milijuna dolara uz dodatak od prodaje prijenosa, koje je Paul ponudio, nakon čega je Masvidal odgovorio da je zaposlenik UFC-a, ali da bi ponuda od 20 milijuna vjerojatno smekšala njegove poslodavce. Prepucavanje je tu negdje stalo i "Tarzan" je prepoznao priliku za uskočiti sa svojom vlastitom ponudom.

"Jake Paul, ponudi meni pet milijuna dolara da se borim protiv tebe. Možemo odletjeti na napušteni otok u međunarodnim vodama i boriti se do smrti uz prijenos na YouTubeu. Za takav novac... Bareknuckle, rukavice, noževi, palice... lol. Ajmooo!", napisao je Strickland na Twitteru.

Nešto više rekao je u razgovoru s Helen Yee.

"Jake Paul je velika kukavica. Bira tipove koji ne znaju boksati, hrvače. Protiv njega bih se za pet milijuna borio do smrti i ne šalim se. Sto posto sam ozbiljan. Istog ovog dana bih to napravio. Ali, stvar kod tebe Jake je ta da si kukavica. Ti si YouTube millennial generacija. Radiš sranja da bi dobio pažnju. Ti si slabić, nastavit ćeš biti slabić i zarađivati ogromne novce. Zbog toga te respektiram. Ali te isto tako je**no mrzim", rekao je.

Strickland je kroz prošlu godinu izgradio reputaciju borca koji je uistinu spreman na lude ideje. Je li uistinu malo psihopatski nastrojen ili je to samo način za prikazati se na originalan način, to ne možemo biti sigurni. Ali, da je svakako zanimljiv, posebno jer uz sebe ima i sjajan pobjednički niz, to nitko ne može osporiti.

Linker
20. travanj 2024 08:42