UFC

‘Ne poštuje moju zemlju, želim ga pobijediti i pokazati mu da mora biti skroman i poštovati svakoga‘

Merab Dvalishvili

 MIKAEL ONA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Mikael Ona/zuma Press/profimedia
Dvalishvili tvrdi kako će ostaviti emocije po strani u meču s O‘Malleyjem, no u njegovim se izjavama nazire želja za ‘osvetom‘

Nešto više od 48 sati dijeli nas od UFC 306 (Noche) priredbe, koju će u vegaškom Sphereu predvoditi okršaj aktualnog prvaka bantam divizije Seana O‘Malleyja i prvog izazivača Meraba Dvalishvilija. Shodno tome, u četvrtak je održana medijska konferencija na kojoj su u primarnom fokusu, dakako, bili glavni akteri, a Dvalishvili je tom prilikom istaknuo kako će nastojati odstraniti emocije u napadu na titulu.

"Ovo nije osobno, ovo je profesionalna borba za UFC-ov pojas, borba za naslijeđe. Da, bio sam ljut na njega u više navrata, bio sam izuzetno ljut kada je govorio o mojoj zemlji bez poštovanja. Za mene je moja želja više od vjere, nosim je u srcu i počeo sam se boriti baš zato da bih predstavljao svoju zemlju", rekao je "The Machine" na UFC-ovom "media dayu" pa nastavio:

"Kada netko ne poštuje vašu obitelj ili vašu zemlju, morate biti ljuti. Ako si muškarac, jednostavno moraš biti ljut, a ja sam ga taj put htio udariti u facu".

Dvalishvili tvrdi da neće dopustiti da ga O‘Malleyjeve riječi uznemire uoči najveće borbe u njegovoj karijeri, no u njegovim se izjavama ipak osjeti želja da svog protivnika nauči "lekciji" zbog prethodnih komunikacijskih poruka kojima ga je uvrijedio.

"Najvažnije je da ga pobijedim i oduzmem mu pojas, a onda možemo razgovarati. Možda mu mogu oprostiti ili možemo samo razgovarati, ali prvenstveno želim pobijediti i pokazati mu da mora biti skroman i poštovati svakoga", zaključio je 33-godišnji Gruzijac.

Linker
14. rujan 2024 12:27