UFC

(VIDEO) ‘Nastavi sanjati O‘Malley, nećeš me nokautirati‘, Sean uzvratio: ‘Nokautirao sam tvog prijatelja, zar ne?‘

Sean O‘Malley i Merab Dvalishvili

 Screenshot (youtube, Ufc)
Svi akteri UFC 306 eventa dobili su čast sudjelovati na konferenciji za medije uoči velikog eventa

Samo jedan dan udaljeni smo od UFC 306 eventa. Radi se o priredbi od koje Dana White i svi njegovi suradnici u UFC-u imaju ogromna očekivanja, uložili su preko 20 milijuna dolara kako bi sve bilo "savršeno" i najavljuju dosad neviđeni ugođaj gledanja jedne UFC-ove priredbe.

Riyadh Season Noche UFC službeni je naziv priredbe, ali UFC 306 nekako je jednostavniji i fanovima bliži naziv od ovog sponzorskog. Noć sa četvrtka na petak uoči velikog UFC-ovog eventa gotovo uvijek donosi konferenciju za medije na kojoj sudjeluju najveća imena nadolazeće priredbe. UFC je ovaj put napravio presedan i na "stageu" su sudjelovali svi sudionici UFC 306 eventa.

Lijepa je to gesta od strane UFC-a i time su svakom borcu pružili priliku da progovori pred medijskim predstavnicima, ali i okupljenim fanovima. Glavne zvijezde Sean O‘Malley i Merab Dvalishvili očekivano su imali prepucavanja kad god bi se mikrofon našao u njihovim rukama.

"Mislim da ću odraditi ovo onako kako to uvijek odradim. Ovaj tip će pasti tako da će prvo licem dotaknuti tlo.", najavio je O‘Malley način na koji planira doći do pobjede, na što je Merab uzvratio:

"Nastavi sanjati. Nitko me još nije nokautirao, sanjaj O‘Malley. Nisi nokautirao ni ‘Chita‘ Veru u svom posljednjem meču.", riječi su gruzijskog izazivača.

Nakon što je Merab odbacio navode o mogućem nokautu, Sean O‘Malley je odlučio podsjetiti Meraba na koji način je došao do pojasa UFC-ove bantam kategorije.

"Nokautirao sam ‘Alju‘ (Sterlinga), zar ne? Baš samimao sreće, ja konstantno imam sreće. To je nevjerojatno, u svakom meču mam sreće. Na neki način uvijek mi se posreći.", sarkastično je poručio O‘Malley.

Sučeljavanje između Meraba i O‘Malleyja također je prošlo uz neprestano prepucavanje između ovog dvojca, dok su Alexa Grasso i Valentina Shevchenko kao sudionice "co-main" eventa pokazivale puno više uzajamnog poštovanja i "face off" su okončale zagrljajem.

Užarena atmosfera nastala je između Ronalda Rodrigueza i Odea‘ Osbourne, a mnogi tvrde kako je ovaj dvojac "ukrao show" na konferenciji za medije. Puno je onih koji su kritizirali odluku UFC-a da ovaj meč postave na "main card", ali nakon ove konferencije za medije, interes za tom borbom naglo je porastao.

Posebno žustar u raspravama bio je Ronaldo Rodriguez koji je na španjolskom jeziku izrekao mnoštvo uvreda na račun Osbournea. Mnogi tvrde kako bi Rodriguez mogao snositi i određene posljedice nakon što UFC-ovi čelnici dobiju prijevod svega onoga što je izrekao. Navodi se da je Rodriguez više puta nazivao Osbournea "pederč**om", spominjao je njegovu majku itd.

Iako je jezik bio vulgaran, Ronaldo Rodriguez izgledao je podosta smiješno u svemu tome. Na trenutke bi se derao na Osbournea, zatim bi tražio da mu netko prevede što je Osbourne rekao, a potom bi nastavljao s uvredama. Neočekivano su se Osbourne i Rodriguez prometnuli u glavne aktere ove konferencije za medije, a nadamo se da će sa istim žarom pristupiti i samoj borbi.

Najbolje trenutke sinoćnje konferencije za medije, kao i sva sučeljavanja možete pogledati u videu ispod ovog teksta. Danas su na rasporedu službeno i ceremonijalno vaganje.

Linker
14. rujan 2024 15:16