UFC

Neil Magny je nakon subotnje pobjede prozvao Burnsa: Nije dugo čekao na odgovor

 Gilbert Burns 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ne zna se na koga Burns misli

U subotu navečer Neil Magny je postavio novi rekord kada su u pitanju pobjede u velter kategoriji, tako da se sada može pohvaliti sa čak 20 pobjeda u velter kategoriji. Pobjedom nad Danielom Rodriguezom prestigao je legendarnog GSP-a, a nakon nje je svima dao do znanja koga želi sljedećeg.

Sa stopostotnom sigurnošću može se reći da se Neil Magny ne boji nikoga. Već se borio protiv jednog od najvećih talenata u kategoriji Shavkata Rakhmonova, nekoliko je puta prozvao i Khamzata Chimaeva, ali je i odmah nakon borbe prozvao i Gilberta Burnsa.

‘‘Ako pogledate moju posljednju borbu, izgubio sam ‘submissionom‘. To me jako frustriralo. Po mom mišljenju Gilbert Burns je najbolji grappler u diviziji, tako da se ponovno želim testirati protiv jednog takvog. Osjećam da sam puno napredovao od borbe sa Shavkatom, a izazivam sam sebe da u borbi protiv Burnsa to i dokažem‘‘, rekao je Magny odmah nakon borbe.

Nije dugo trebalo Burnsu da mu odgovori, te izgleda da mu barem za sada želja neće biti ispunjena. ‘‘Durinho‘‘ je na svom Twitter profilu napisao kako već ima protivnika za priredbu u Brazilu, no ukoliko se on ne pojavi, Magny može biti zamjena:

Iako se još uvijek ne zna na koga Burns misli, za očekivati je da će u skorije vrijeme to biti javno objavljeno. Inače je u trenutno posljednjem nastupu Burns poražen jednoglasnom odlukom sudaca od Khamzata Chimaeva, nakon čega nije nastupao.

UFC 283 se održava u Riu de Janeiru 21.1. iduće godine, a priredbu predvodi četvrti meč između Deivesona Figueireda i Brandona Morena.

Linker
25. travanj 2024 04:23