UFC

(VIDEO) Sažeci koje uvijek volimo pogledati: Najbolji trenuci UFC 297 eventa dostupni su u ‘slow motionu‘

Sean Strickland (lijevo) i Dricus Du Plessis (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov prošlotjedni event u Kanadi nije u potpunosti opravdao očekivanja, ali upečatljivih trenutaka ipak je bilo

UFC 297 event bio je prvi ovogodišnji UFC-ov ‘‘PPV‘‘ event. Najveća svjetska MMA organizacija prošlog tjedna gostovala je u Kanadi, ali priredba nas nije u potpunosti oduševila.

Sean Strickland i Dricus Du Plessis pružili su dobar meč u sklopu glavne borbe večeri, ali ostatak ‘‘fight carda‘‘ nije opravdao očekivanja. Previše kontroverznih sudačkih odluka, premalo spektakularnih završnica i nedostatak mečeva za pamćenje, obilježili su priredbu u Kanadi. Najpozitivnija stvar vjerojatno su fanovi na tribinama koji su pružili jako dobru atmosferu.

Naravno, nije sve bilo tako loše. Neki borci pružili su dobre nastupe o kojima vrijedi pričati. Jasmine Jasudavičius deklasirala je Priscilu Cachoeiru, a potom je završila protivnicu ‘‘anakonda gušenjem‘‘. Jimmy Flick završio je Malcolma GOrdona, a Gillian Robertson tehničkim nokautom porazila je Polyanu Vianu.

Movsar Evloev i Arnold Allen odradili su meč na uistinu visokoj tehničkoj i taktičkoj razini, a ruski borac ostao je neporažen i nakon 18. profesionalnog nastupa. Neil Magny sjajnim preokretom porazio je Mikea Malotta, Kanađanina od kojeg su se očekivale velike stvari.

Raquel Pennington i Mayra Bueno Silva pružile su blijed i dosadnjikav meč u kojem su se borile za pojas u bantam kategoriji. Ipak, Pennington zaslužuje pohvale jer postala je novom prvakinjom UFC-ove bantam kategorije.

Dakle, bilo je tu i dobrih trenutaka koje vrijedi izdvojiti, a neke od najboljih trenutaka iz samih borbi možete pogledati u videu koji uvijek uslijedi nekoliko dana nakon velikog UFC-ovog eventa.

Radi se o sažecima u ‘‘slow motionu‘‘, a takvi sažeci nude još bolji pogled na one najbolje i najubojitije udarce koji su se dogodili tijekom eventa. Znamo da volite ovakve sažetke i stoga vam ne preostaje drugo nego pogledati video ispod ovog teksta.

Uostalom, svima nam ovaj vikend nedostaje UFC-ov event i stoga nije na odmet pogledati sažetke prošlotjedne priredbe.

Linker
24. travanj 2024 23:40