UFC

Neporaženi brat Johnnyja Walkera debitirat će u UFC-u: Evo kada i s kim će se brazilski teškaš boriti

Valter Walker

 Screenshot/YouTube
Trebao je debitirati još u rujnu prošle godine, no borba je na koncu bila odgođena

Sedam mjeseci nakon što je njegov UFC debi incijalno bio zakazan, brazilskog teškaša Valtera Walkera konačno ćemo gledati u oktogonu najjače svjetske MMA organizacije. Na UFC Fight Night priredbi u Las Vegasu, koja će se održati 7. travnja u Apexu (i koju će predvoditi okršaj Marvina Vettorija i Brendana Allena) mlađi brat Johnnyja Walkera odmjerit će snage s Poljakom Lukaszom Brzeskim.

Valterov debi prvotno je bio zakazan za rujan, a protivnik mu je trebao biti američki borac Jake Collier, no Brazilac se povukao u tjednima koji su prethodili priredbi, a sada će pod svjetlima najveće MMA pozornice "zaplesati" s novim protivnikom. "Clean Monster" u profesionalnoj je karijeri odradio 11 profesionalnih mečeva, pri čemu je iz svakog od njih izašao kao pobjednik, uz šest pobjeda nokautom, jednim prisiljavanjem na predaju i četiri sudačke odluke.

Brezski je, s druge strane, u karijeri 12 puta ulazio u oktogon, te upisao osam pobjeda i četiri poraza. U UFC-u je do sada odradio tri borbe, te u svakoj od njih bio poražen.

Linker
29. travanj 2024 01:14