UFC

Neporaženi velteraš u usponu želi borbu protiv Iana Garryja: ‘Mrzim ga, spominje me i priča gluposti!‘

Ian Garry

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Morat će ‘pričekati‘ na borbu Irca i Vicentea Luquea

Michael Morales nije od onih koji od UFC-a traže konkretna imena ili prozivaju protivnike. Ipak, postoji jedna osoba s kojom bi se stvarno volio boriti.

Perspektivan UFC-ov velteraš u usponu jedva čeka da se suoči s Ianom Garryjem, neporaženim borcem, idealno u svojoj sljedećoj borbi, ali svakako u nekom trenutku svoje karijere. Morales (16-0, 4-0 UFC) nije obožavatelj Garryja, što je glavni razlog zašto bi se volio boriti s njim.

"Ian Garry, Ian Garry. Ako dobijem priliku boriti se s njim, prihvaćam to. On je netko protiv koga se želim okušati. Stvarno mi se ne sviđa taj tip. Ne postoji ništa što mi se sviđa kod njega, ali nije u pitanju što god mi se sviđa ili ne sviđa, već što god UFC želi za mene. Dakle, ako dobijem priliku boriti se s njim, super, ako ne, nema veze."

Ovaj 24-godišnjak kaže da je razlog zbog kojeg se želi boriti protiv Garryja to što postoje stvari koje mu se ne sviđaju kod njega osobno, plus to što je spominjao njegovo ime u prošlosti kao potencijalnu borbu.

"Rekao je nešto kao da napredujem na ljestvici, ali prebrzo. Zaboravio sam s koje je stranice bio intervju, ali rekao je nešto u tom smislu. Kaže da bih se trebao boriti protiv iskusnijih boraca, ali on je gotovo nokautiran u svakoj od svojih borbi, tako da mislim da ne može dati svoje mišljenje o tome."

Morales je neporažen u svojoj borilačkoj karijeri i ima 4-0 otkako se pridružio UFC-u 2021. godine nakon što je dobio ugovor na Dana White‘s.Contender Series. Nedavno je ekvadorski borac nadmašio veterana Jakea Matthewsa u sunaslovnom meču večeri UFC Fight Night 232 priredbe ranije ovog mjeseca. Nada se da će se vratiti na UFC 299 u ožujku da bi se borio na istoj priredbi kao i zemljak mu, Marlon Vera, koji će se boriti protiv Seana O‘Malleyja za naslov prvaka u bantam kategoriji.

Garry ima šest pobjeda pod okriljem UFC-a, a posljednja mu je bila sudačkom odlukom nad Neilom Magnyjem na UFC-u 292 u kolovozu. Vraća se u kavez 16. prosinca na UFC-u 296 protiv Vicentea Luquea.

Linker
17. svibanj 2024 03:40