UFC

Raul Rosas Jr. smatra da je O‘Malley kao prvak i dobar i loš za kategoriju: ‘Postoje tipovi koji više zaslužuju napasti pojas‘

 Sean O‘Malley 

 Paul Rutherford/Getty images/Profimedia
O‘Malley će zasigurno još nekoliko puta pokušati braniti pojas ukoliko u trećem mjesecu pobijedi ‘‘Chita‘‘ Veru, tako da bi se tu mogao otvoriti prostor i za ostale koji to zaslužuju

Ranije ove godine, Sean O‘Malley nokautirao je Aljamaina Sterlinga i oduzeo mu pojas u bantam kategoriji. Izgleda da Dana i kompanija ne namjeravaju tako lako dati revanš Sterlingu jer su O‘Malleyja uparili s Marlonom Verom na UFC 299 priredbi u trećem mjesecu, iako po mnogima ima i boljih kandidata.

Raul Rosas Jr. smatra kako je činjenica da je O‘Malley trenutno prvak, u isto vrijeme i dobra i loša. Iako se već nekoliko mjeseci uopće ne pojavljuje u medijima, Rosas smatra kako O‘Malley privlači pažnju na njihovu kategoriju:

‘‘Mislim da je on dobar za kategoriju jer jednostavno privlači više pažnje na nju. Znam da je on tip s kojim, ukoliko se u budućnosti budem borio, da će to biti ogromno za diviziju. Nisam siguran da će se to ikada dogoditi jer on traži druge stvari, čuo sam da želi meč s Gervontom Davisom i slične stvari. Želi nešto drugo‘‘, rekao je Rosas za MMA Junkie.

‘‘Isto tako, istina je da za njega postoji stilski jako puno loših mečeva u ovoj kategoriji. Merab je jedan od njih. Isto tako, to što je on prvak je i loše za diviziju, pogotovo za tipove koji istinski zaslužuju boriti se za titulu. No u isto vrijeme, dobar je jer privlači pažnju‘‘, pojasnio je.

O‘Malley će zasigurno još nekoliko puta pokušati braniti pojas ukoliko u trećem mjesecu pobijedi ‘‘Chita‘‘ Veru, tako da bi se tu mogao otvoriti prostor i za ostale koji to zaslužuju. Rosas je ne dobrom putu, no još je prerano govoriti o napadu na pojas.

Linker
01. svibanj 2024 02:00