UFC

Nerangirani borac ipak nije uspio napraviti iznenađenje; Brendan Allen brzo završio Bruna Silvu

Brendan Allen  

 Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Prevelika je to razlika u kvaliteti

Nakon određenih tenzija koje su izašle u javnost između dvojice boraca, konačno je došlo vrijeme da riječi pretvore u dijela i pokažu tko je bolji i tko je spremniji napasti sami vrh divizije.

Izgleda da je razlika u kvaliteti rangiranog i nerangiranog borca itekako izašla na vidjelo s obzirom na to da je Brendan Allen završio borbu već u prvoj rundi. Sjajno je pogodio Silvu desnicom nekoliko puta, te ga krenuo završiti udarcima na podu, no Bruno se uspio okrenuti.

Allen mu je tada uzeo leđa i prvom prilikom zaključao stražnje gušenje, na što je Silvi preostalo ništa drugo nego da tapka. Tako je Allen upisao i treću pobjedu ‘Rear-Naked Choke‘ načinom u posljednja četiri meča, čime je utvrdio što mu je nova specijalka. Hoće li Allen napredovati na ljestvici s obzirom na to da je pobijedio nerangiranog borca predstoji nam za vidjeti, a za idući put se nadamo da ćemo ga gledati protiv nekoga iz top 10.

Podsjetimo se, Brendan Allen nije bio zadovoljan odabirom protivnika jer je nakon četiri uzastopne pobjede očekivao rangiranog borca nad kime bi ga eventualna pobjeda mogla progurati visoko na ljestvici izazivača. Bruno Silva mu je naravno na to odgovorio, te mu poručio kako je i on sam do nedavno bio nerangiran, te da mu nije jasno čemu uopće diskusija oko toga.

Linker
20. svibanj 2024 17:50