UFC

Ngannou i Jones nastavili prepucavanje: ‘Koga si ti ikad slomio? Ti si borac na sudačke odluke!‘

Francis Ngannou
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Dva borca koje fanovi najviše žele vidjeti u Octagonu ušli su u otvoreni verbalni rat

Nastavilo se verbalno prepucavanje koje su Jon Jones i Francis Ngannou započeli putem Twittera, odnosno sve je krenulo time kad je Jones poručio Kameruncu da ga pokuša dodatno motivirati na borbu, na što je Francis odgovorio kako Jonesu ne bi trebala dodatna motivacija ako uistinu zna što želi.

Nakon tih početnih poruka ostavio je Jones još nekoliko Twitter statusa o tome kako misli zavladati teškom kategorijom, uz dodatak da je trenutnog prvaka spreman slomiti. I na taj način se sve nastavilo, kad je "Predator" odlučio javiti se s novom porukom.

"Nemoj me nasmijavati. Kad si ti ikoga slomio", poručio je Ngannou Jonesu, odmah se nadovezavši idućom porukom.

"Ti si Johnny borac na sudačke odluke i u posljednje vrijeme si jedva pobjeđivao u svojim borbama. I onda ćeš ti mene slomiti", glasio je idući status popraćen emoticonima.

"Iskreno, Francis, cijenim te, kao i tvoju priču. Uistinu smatram da nema potrebe ulaziti u verbalnu bitku s tobom, da bih ti napravio ono što sam napravio svima od 2011. godine do danas", bio je Jonesov odgovor, nakon kojeg je uslijedila još jedna poruka.

"Ovim putem ti nešto želim reći. Ako želiš započeti ovaj internet razgovor, onda budi spreman i nastaviti ga. Većina ljudi koji o meni govori sranje se s vremenom utiša i povuče. Svi govore kako će biti prvi koji će razbiti Jona Jonesa. To je vrlo popularna tema", posljednje je što je "Bones" u ovoj seriji poruka napisao.

Kao što smo naveli, tu su trenutno stali, no čini nam se kako je ovo zapravo tek početak onoga što bi na kraju vjerojatno trebalo dovesti i do njihove međusobne borbe.

Linker
20. travanj 2024 13:38