UFC

Ngannou i Jones u novom prepucavanju: ‘Ne boj se, to je samo borba!‘

Jon Jones
 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Naravno da je Jon Jones odmah odgovorio na posljednju izjavu Francisa Ngannoua

Ponovno se aktualizirala borba Francisa Ngannoua i Jona Jonesa, i to nakon što je prvak za TMZ kratko izjavio da je Jon Jones protivnik kojeg idućeg želi vidjeti protiv sebe.

Time je napravio gotovo magnetni efekt, budući da Jon Jones reagira na svaki spomen svog imena, ako on dolazi od neke relevantne osobe ili mogućeg protivnika, što UFC-ov teškaški prvak svakako je.

"Zapamti da nisi prvak dok jednom ne obraniš titulu. Francis, pripazi što želiš", glasila je kratka objava Jonesa, kao jedno upozorenje Ngannouu, vjerojatno s ciljem da ne ostane bez komentara na izrečeno.

Ngannou se nakon toga uhvatio posljednje Jonesove najave termina iduće borbe, kad je rekao da je spreman još godinu dana biti izvan svega, s ciljem da izgradi teškaško tijelo.

"Postoje glasine da se ne želiš boriti do iduće godine. Ne boj se Johnny, to je samo borba", glasio je odgovor Kamerunca, uz označenu Jonesovu poruku.

Posljednje prepucavanje ovog dvojca vidjeli smo nedugo nakon što je Ngannou titulu osvojio, da bi nakon toga Jones većinom prestao komentirati eventualnu borbu, fokusirajući se na trening i objave kako mu je najvažnije biti sportaš u punom smislu te riječi. Što god to zapravo trebalo u njegovom slučaju značiti.

Dana White je najavio kako će se Ngannou i Derrick Lewis u kolovozu boriti za titulu teškaškog prvaka, no ta borba još uvijek nije ugovorena niti potvrđena, iako je Lewis još krajem prošlog mjeseca izjavio da je dobio ponudu. Tko zna, možda je novi Jonesov menadžer, Richard Schaefer, nešto uspio pokrenuti pa iz toga dolazi i ova nova runda prepucavanja. A pretpostavljamo kako neće sve ostati samo na ove dvije poruke.

Linker
26. travanj 2024 11:00