UFC

Ngannou i ostali pronašli inspiraciju u Waltu Harrisu: 'Ne mogu zamisliti kroz što je sve prošao...'

Walt Harris i Alistair Overeem
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Možda je izgubio borbu u kavezu, ali Walt Harris za svoje je kolege i fanove veliki pobjednik.

Nije se bilo lako vratiti nakon svih emocija i stresa zbog tragičnog gubitka pokćerke Aniah Blanchard, ali Walt Harris skupio je snage i fanovima priuštio jedan zanimljiv okršaj u kojem mu je plesni partner bio legendarni Alistair Overeem.

Iako je 'The Reem', nakon što je opasno plesao po rubu, kreirao preokret i u drugoj rundi upisao svoju 46. profesionalnu pobjedu, Walt je taj koji je za mnoge bio najveći pobjednik sinoć održanog eventa u Jacksonvilleu.

Upravo se takav zaključak može donijeti i iz brojnih reakcija koje otkrivaju da je 36-godišnjak iz Homewooda postao inspiracija mnogim kolegama.

Reakcije na Overeem vs. Harris:

"Jako sam ponosan na Walta Harrisa. Ne mogu zamisliti kroz što je sve prošao, ali morao je to biti pravi pakao. Njegov nastup u Octagonu pokazuje nam da možemo sve prebroditi kada za to imamo pravi razlog. #RIPAniah" - Francis Ngannou.

"Zbilja mi je žao što sam gledao kako gubi, ali bolje se osjećam kad vidim kako se Overeem ponio poput pravog sportaša. Poštovanje za obojicu." - Chris Weidman.

"Poštovanje za 'The Reema', jednog od meni najdražih boraca, ali Walt Harris je živuća legenda što je zakoračio u taj Octagon nakon svega kroz što je prošao. Imam toliko puno poštovanja za istinskog samuraja." - Dillon Danis.

"Sjajna pobjeda za Overeema, ali suosjećam se s Waltom. Ne mogu vam riječima opisati kolika mi je inspiracija nakon ovoga večeras. Srcem sam uz njega i njegovu obitelj." - Megan Anderson.

"Sjajna borba i poštovanje za Walta. Overeem je zvijer." - Randa Markos.

"Ustao si se, funkcionirao, kretao, došao spreman i pokušao si. Glavu gore Walt, ovo je i dalje pobjeda za tebe. Poštovanje." - Cat Zingano.

"Sportaši, a ne neprijatelji." - Roxanne Modafferi.

Linker
17. svibanj 2024 07:35