UFC

Ngannou sarkastično čestitao Jonesu, ovaj mu odgovorio: ‘Izvana si mišičav, iznutra si kukavica‘

Jon Jones  

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Jones ga nije štedio u odgovoru

Jon Jones se nije borio više od tri godine, ali unatoč tome na svom povratku pružio je vrhunsku izvedbu te giljotinom završio Ciryla Ganea te osvojio pojas teške kategorije. ‘Bones‘ je jedan od rijetkih koji je uspio postati prvakom u dvije težinske kategorije, a lakoća s kojom je to napravio je zaista nevjerojatna. Sada mu je cilj utvrditi svoju veličinu borbom protiv GOAT-a teške kategorije, Stipe Miočića.

Ngannou je svoj pojas izgubio nakon što mu je istekao ugovor i nakon što su propali svi pregovori s UFC organizacijom oko sastavljanja novog ugovora. No pojas nije izgubio u borbi. Čestitao je ‘Predator‘ novom prvaku, no na pomalo sarkastičan način.

"Dobar posao ‘Jonny Boy‘. Srdačni pozdrav od kralja teške kategorije."

Jonesu se nije svidjela ovakva čestitka, te je na presici za novinare iskoristio priliku da iskomentira Francisovu objavu.

"Francis je jedna velika stara kujica. Sviđa mi se ta izreka. Svi ti mišići izvana, a iznutra kukavica." - uzvratio je Jones bivšem prvaku.

Borba između Jon Jonesa i Francisa Ngannoua bila je u dogovorima već godinama, a Dana White je tvrdio da Jones želi 30 milijuna dolara za tu borbu. Ngannou je odbio ponudu od 8 milijuna dolara da ostane u organizaciji i bori se protiv Jonesa, no bivši prvak nije bio zadovoljan uvjetima te je sve to na koncu propalo.

Linker
23. travanj 2024 09:42