UFC

Ngannou se u podužoj poruci naklonio Miočiću: ‘Stipe, hvala ti...‘

Francis Ngannou
 FRANCK FIFE, AFP
‘Ovo ovdje je više od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti...‘

I Stipe Miočić i Francis Ngannou izabrali su ponedjeljak kao dan u kojem će podužim porukama iznijeti dojmove nakon nedjeljne borbe u Las Vegasu.

Nedugo nakon što smo čuli bivšeg prvaka i njegov osvrt na meč, javio se i aktualni vladar teške kategorije. 'Predator' se ovom prigodom odlučio javno zahvaliti svima koji su mu pomogli na putu do trona, ali i Miočiću prema kojem očito ima veliko poštovanje.

"Konačno sam ugrabio pojas i to će potrajati. Ovo ovdje je više od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo.

Želim se vam se od srca zahvaliti navijačima, obitelji,... Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete pobjeći.

Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti Octagon.

Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na svom napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu", napisao je Ngannou na Instagramu.

Linker
09. travanj 2024 19:44