UFC

Ngannou vrlo kratko i jasno odgovorio na Jonesovu seriju poruka

Francis Ngannou
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Na nekoliko Twitter objava Jona Jonesa odgovorio je Francis Ngannou tek jednom, ali vrlo jasnom

Nije se Francis Ngannou našao nespreman nakon što je postao objektom posljednje serije objava na Twitter profilu Jona Jonesa. Po mnogima najbolji borac u povijesti najavio je dolazak po teškašku krunu, najavivši Ngannouu kako ga namjerava slomiti, uz još nekoliko vezanih poruka.

Ngannou, koji se trenutno nalazi u Kamerunu, nije odabrao opciju krenuti u neke žešće odgovore. Zapravo, odlučio je označiti tek onu objavu u kojoj ga Jones poziva na uključenje u konverzaciju, odnosno želi da ga Francis dodatno motivira za borbu. Umjesto toga, dobio je vrlo inteligentan i smislen odgovor.

"Ja te ne bih trebao motivirati Jonny. Ako se to ne nalazi u tebi, ti si već izgubio borbu. Ja znam svoju motivaciju", napisao je prvak.

Jones je više puta izjavio kako mu se ne žuri u borbu protiv Kamerunca niti u tešku kategoriju, odnosno da je spreman čekati koliko god je potrebno dok mu UFC ne plati onoliko koliko on smatra da vrijedi. Sam takvu cifru do sada nije spomenuo, ali je zato više puta demantirao neke koje su se pojavile u medijima.

S druge strane, čini se kako je sve bliže dogovaranje borbe Ngannoua i Derricka Lewisa, koja bi se održala u kolovozu. Prema tome bi se dalo zaključiti kako je UFC odustao od Jonesa, odnosno da se drže onoga što je Dana White sam najavio. Da Jonesa neće kontaktirati nego da je na njemu javiti se sam ukoliko borbu protiv Ngannoua želi. On to još nije napravio. Zapravo, stav mu je zapravo kontradiktoran njihovom. Vjeruje da je, ako UFC želi tu borbu, njihov posao kontaktirati njega.

Linker
19. travanj 2024 15:50