UFC

Ni sam ne zna što želi: Stephen Thompson odbio Iana Garryja jer se ne želi boriti sa stilski sličnim borcima

Stephen Thompson 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Prvo je odbija hrvače jer nije želio boriti se sa stilski nepogodnim protivnicima, a Garryja je odbio jer mu je stilski previše sličan

Cijeli je niz protivnika Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson odbio u posljednje vrijeme, a kao najčešći razlog je navodio činjenicu da mu je UFC nudio samo hrvače koji mu stilski nikako ne odgovaraju, a na to je imao pravo ukoliko je već želio. Međutim, nuđen mu je i Ian Garry, a borbu je odbio bez objašnjenja.

Neki dan je gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘, a na sreću, budnom oku Ariela Helwanija nije promaklo to da nije ponudio nikakvo objašnjenje, te ga je pitao da objasni zašto je odbio meč protiv Iana Garryja:

‘‘Mislim da bi to bila jako uzbudljiva borba jer on ima sličan stil kao ja, međutim, previše je sličan a ja želim pokazati da sam radio na svim segmentima MMA-a. Da bih se ja mogao suočiti s likovima koji su iznad mene, s tipovima koji su na vrhu kao što su Leon Edwards i Kamaru Usman, želim biti najbolji MMA borac koliko to mogu. Svi su gledali moje borbe protiv Belala Muhammada i Gilberta Burnsa‘‘, rekao je ‘‘Wonderboy‘‘.

‘‘Iskreno, to je bio prvi put da me netko tako pobijedio. Da me netko srušio i držao dolje. Morao sam ponovno posložiti neke stvari, a da bih postao najbolji MMA borac što mogu biti, moram pokazati da se mogu nositi s tipovima poput Shavkata. Moram pokazati sve ono na čemu sam radio‘‘, dodao je.

Thompson je prvo odbijao hrvače jer mu ne odgovaraju stilski, a onda odbija i ‘‘stand up‘‘ borce jer imaju sličan stil kao on. Što reći nego da je to šarlatansko ponašanje i šarlatanske izjave, a Thompson je očito borac kojemu je nemoguće pronaći protivnika po mjeri.

Linker
04. svibanj 2024 00:31