UFC

‘Wonderboy‘ Thompson o odbijanju borbe protiv Rakhmonova: ‘Nisam imao pojma tko je taj tip‘

Shavkat Rakhmonov 

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
UFC 296 u dvanaestom mjesecu će nam donijeti okršaj ove dvojice velteraša, a svakako će biti zanimljivo vidjeti Shavkata protiv jednog od najboljih ‘‘stand up‘‘ boraca u kategoriji

Nedavno je Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson imao pravu sapunicu s UFC-om kada je odbio boriti se protiv Michela Pereire koji je minimalno pao vagu prije njihovog okršaja. Thompson se odlučio ne boriti te zbog toga nije bio ni plaćen, nakon čega je javno kritizirao UFC i predsjednika Danu Whitea.

Nekoliko opcija mu je odmah ponuđeno nakon što je Pereira pao vagu, a među njima je bio i Shavkat Rakhmonov. Odbio je ‘‘Wonderboy‘‘ i to te je ostao bez svih borbi, a neki dan su se pojavile vijesti da je ipak ovog puta prihvatio Shavkata. Objasnio je zašto to nije učinio prvi put:

‘‘Htio sam Usmana jer me i prozvao, ali UFC već ima nešto drugo za njega. Želio sam nekoga tko je bolje rangiran od mene. Većina boraca s kojima sam se do sada borio su rangirani ispod mene. Usmana nisam uspio dobiti, tako da je tu Shavkat. On se trebao boriti protiv Gasteluma koji se povukao, tako da je ostao bez borbe‘‘, rekao je Thompson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Borbu protiv Shavkata sam odbio, da vam budem iskren, zato što nisam imao pojma tko je taj tip. S obzirom da je rangiran iznad mene, rekao sam UFC-u da ću se boriti s kom god, samo da je rangiran iznad mene‘‘, dodao je.

UFC 296 u dvanaestom mjesecu će nam donijeti okršaj ove dvojice velteraša, a svakako će biti zanimljivo vidjeti Shavkata protiv jednog od najboljih ‘‘stand up‘‘ boraca u kategoriji. Do sada se uspješno nosio sa svim protivnicima, a vidjet ćemo hoće li niz nastaviti i u ovom meču.

Linker
03. svibanj 2024 17:48