UFC

Nick Diaz zbunio Masvidala: 'Čekaj, ti mene pozivaš na borbu?'

 Screenshot (YouTube, ESPN MMA)
Jorge Masvidal uživa u životu i statusu koji su mu donijeli posljednji nastupi u Octagonu. Gdje god se okrene, 'Gamebred' je vruća tema... Mnogi ga prozivaju, a među njima se ovih dana našlo ime i popularnog veterana Nicka Diaza.

Diaz je u neobičnom razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio što ga je to zasmetalo u Masvidalovom ponašanju.

"S Masvidalom nisam imao nikakvih problema, kampovi su bili u redu, osim što mi se nije svidjela izjava kako namjerava prekrstiti mog mlađeg brata. Ja osobno nisam imao ništa lošeg za reći o njemu i nije u redu govoriti takve stvari", između ostalog je izjavio stariji Diaz dodavši da ga povratak u aktivni sport zanima samo ako bi se otvorila opcija meča s Masvidalom.

Na reakciju UFC-ovog velteraša se nije dugo čekalo. Prvo je preko animiranog videa stigao jedan indirektni odgovor, a nakon toga je Masvidal o svemu detaljnije porazgovarao u 'The Dan LeBatard Showu'.

"Čekajte, je li on to traži borbu? Malo me to zbunilo... Pričamo li o šetnji ili borbi? Je li on svjestan koga proziva? Ja se volim boriti, posebno kada za to dobijem dodatnu nagradu", izjavio je Masvidal.

Revanš s Nateom, okršaj s Nickom... Sve su to opcije koje zanimaju 'Gamebreda', ali on se trenutno ne želi vezati niti za jednu od njih. Barem ne dok ne vidi kolika je lova u igri.

"Ne znamo tko je idući, ali svi mi oni izgledaju kao simboli za novac. Sljedeći je onaj koji mi najbolje napuni bankovni račun. Sad me odjednom svi prozivaju, a prije im nisam bio zanimljiv. Prije, recimo, godinu-dvije... Tad me nitko nije htio, a sad svi traže meč sa mnom. To mi je sve jako smiješno", poručio je jasno Masvidal.

Linker
06. svibanj 2024 18:55