UFC

Nije glasina! White ima sjajne vijesti za sve one koji žele gledati borbu Masvidala i Covingtona

Jorge Masvidal i Colby Covington
 Jason Silva/AGIF via AFP, Roslan RAHMAN/AFP
Čini se da ćemo u 2021. gledati jedan od najiščekivanijih UFC-ovih susreta

Borba Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona nije samo želja fanova već i dio UFC-ovih planova za 2021. godinu!

Tema je to o kojoj su porazgovarali Dani White i 'The Schmo', a predsjednik UFC-a tijekom tog je intervjua potvrdio kako se radi na tome da dva elitna velteraša i nekadašnja trening partnera u sljedećih 12 mjeseci stave skupa u Octagon.

"Mislim da Masvidal nije rekao da mu se stilski ta borba ne sviđa", rekao je White kada je komentirao jednu Covingtonovu izjavu po kojoj je ispalo kao da je 'Gamebred' taj koji stvara problem i izbjegava njihov susret u kavezu.

"Radimo na tom meču. To je borba koju želimo i nadam se da ćemo je ove godine dogovoriti. Imamo sve same velike borbe tijekom cijele godine pa se nadamo da ćemo ugovoriti i nekoliko ovih ključnih te im se onda i konačno početi veseliti", potvrdio je White UFC-ov plan.

Masvidal i Covington gotovo su pa čitavo desetljeće proveli kao trening partneri u American Top Teamu, ali s usponom obojice po velteraškom rankingu s vremenom je došlo do napetog odnosa koji je postao još izraženiji jednom kada je Colby otišao iz ATT-a i kao novi dom pronašao MMA Masters.

image
Colby Covington i Jorge Masvidal
Instagram

Linker
25. travanj 2024 01:29