Ostalo

(FOTO) UFC-ov borac napadnut na BJJ turniru: Sin bivšeg trenera udario ga je medaljom, posjekotina je užasna

Daniel Barez

 Screenshot (youtube, Ufc)
34-godišnji Daniel Barez neće po dobrome pamtiti BJJ turnir održan u Valenciji

Ružne vijesti dolaze sa Europe BJJ Cupa održanog proteklog vikenda u Valenciji. UFC-ov borac Daniel Barez (16-6-0, 0-1 UFC) fizički je napadnut tijekom spomenutog turnira i zadobio je veliku posjekotinu na licu.

Prema informacijama podijeljenim na Twitteru, Bareza je napadač udario medaljom u lice i prouzrokovao mu je veliku posjekotinu iznad lijevog oka/na čelu.

Neslužbene informacije govore da se Barez našao u sukobu s bivšim trenerom ‘‘Titinom‘‘, a Bareza je medaljom udario stariji sin spomenutog trenera. Navodno je i Barezov djevojka napadnuta tijekom ovog incidenta.

Još nekoliko informacija kruži Twitterom o treneru koji je napao Bareza. Radi se o Jose Luisu Zapateru, nekadašnjem španjolskom MMA borcu (20-13 ‘score‘). 46-godišnji Zapater očito je u lošim odnosima s Barezom kojeg je nekoć trenirao i to je odlučio riješiti na ružan način. Inače, na Twitteru se navodi kako je Zapater poznat kao neonacist, a povezivan je i s ubojstvom maloljetnika zbog kojeg je navodno služio zatvorsku kaznu.

Prava je sreća da Daniel Barez nije medaljom udaren u oko, jer u tom slučaju, ozljede bi bile daleko ozbiljnije. No, unatoč tome, radi se o užasnom incidentu od strane Zapatera i njegovog sina, a Barezu želimo brz i uspješan oporavak.

image

Jose Luis Zapater

Tapology

Daniel Barez u sedmom mjesecu ove godine debitirao je u UFC-u. Debi je odradio na priredbi u Londonu, a ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi izgubio je meč protiv Jafela Filha. Prije toga bio je u nizu od četiri uzastopne pobjede.

Linker
24. travanj 2024 17:30