UFC

‘Nisam ‘reality show‘, želim biti uzor! Ja sam obiteljski čovjek, ne zanimaju me ove gluposti‘

Alexandre Pantoja

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Nakon ove borbe, možda bih trebao otići raditi stvari sa svojom obitelji‘

Alexandre Pantoja nije prvak neko duže vrijeme, ali do sada se ništa bitno nije promijenilo u njegovom osobnom životu otkako je na tronu.

Na UFC-u 290 u srpnju, Pantoja (26-5, 10-3 UFC) pobijedio je Brandona Morena i osvojio naslov muha kategorije. Sa statusom prvaka dolaze veće borbe i veće stvari, ali Pantoja želi ostati skroman.

"Sve vrijeme kad idem spavati, govorim: ‘Hvala ti, Bože, za sve što si mi dao da živim ovaj život i mogu ići u oktogon i usrećiti sve svoje prijatelje i roditelje‘, što je puno za mene. Živim svoj san. Ne volim previše pričati jer volim živjeti – dan po dan. Puno radim da bih to živio. Jako mi je drago što sam osoba koju svi idu gledati na borbu i usrećiti sve", rekao je.

Pantoja je rođen u Brazilu i na kraju se preselio u Ameriku da bi trenirao. Natjecao se na "The Ultimate Fighteru 24" 2016. godine i sedam godina kasnije osvojio pojas najniže muške kategorije. U subotu će pokušati prvi put obraniti naslov protiv Brandona Royvala (15-6, 5-2 UFC).

"Držim se na zemlji. Moja žena je jako žilava. Nakon ove borbe, možda bih trebao otići raditi stvari sa svojom obitelji - možda na zajednički odmor. Mislim da je to ono što ljudi trebaju razumjeti o mojoj povijesti. Ja sam obiteljski tip, skroman tip. Nikada nećeš vidjeti s**nja o meni. Ne volim gluposti. Ako plaćaš da gledaš moje borbe, ne plaćaš da gledaš moj život. Ja nisam ‘reality show‘, ja sam borac. Uvjeravam se da ću svaki put kad odem u oktogon napraviti velike stvari. Pobrinut ću se da svi novci uloženi u mene budu isplaćeni", zaključio je.

Linker
04. svibanj 2024 16:21