UFC

(VIDEO) Borba koja će ukrasti ‘show‘! Pogledajte odličnu najavu borbe za pojas u muha kategoriji

Alexandre Pantoja i Brandon Royval

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sunaslovna borba večeri lako bi mogla ‘‘ukrasti‘‘ bonus za najbolju borbu večeri

Alexandre Pantoja i Brandon Royval vjerojatno su najmanje zvučna imena na ‘‘main cardu‘‘ UFC 296 eventa, ali definitivno nisu najmanje kvalitetni borci.

Pantoja je ranije ove godine postao prvakom UFC-ove muha kategorije, a Brandon Royval borac je protiv kojeg će pokušati upisati svoju prvu obranu pojasa.

Možda niste ljubitelji nižih kategorija, možda vam Pantoja i Royval nisu interesantni poput Leona Edwardsa, Colbyja Covingtona, Shavkata Rakhmonova, Tonyja Fergusona itd., ali ovo je meč koji definitivno ne želite propustiti, vjerujte nam!

Alexandre Pantoja borac je iza kojeg stoji 26 pobjeda i pet poraza. Pobjede je upisao u posljednja četiri nastupa, a čak 18 svojih dosadašnjih pobjeda upisao je prekidom. Borac nadimka ‘‘Kanibal‘‘ tempirana je bomba.

Od prve do posljednje sekunde, Pantoja je u potrazi za prekidom. U stojci ga krase vrlo snažni udarci za jednog borca muha kategorije, ali prava opasnost prijeti onda kad borbu odvede u parter. Deset puta Pantoja je slavio ‘‘submissionom‘‘, a upravo na taj način porazio je Brandona Royvala.

Da, Royval i Pantoja iza sebe imaju jedan međusobni obračun. U kolovozu (osmi mjesec) 2021. godine, Royval i Pantoja odradili su fantastičan meč. Istina da je borba trajala prekratko, samo šest minuta i 46 minuti. Ali, ova dvojica vrhunskih boraca ponudili su neprekidnu akciju.

Pantoja je meč bolje otvorio, Royval je počeo preuzimati inicijativu krajem prve i početkom druge runde, ali ipak je Pantoja izašao iz kaveza kao pobjednik. Brazilac je ‘‘RNC-om‘‘ prisilio Royvala na predaju, a Brandon Royval pokušat će dokazati kako je to bila nes(p)retna pogreška.

Tri pobjede u jednako toliko nastupa upisao je Royval nakon toga poraza. On je također sjajan finišer, jer čak 13 od ukupno 15 pobjeda upisao je prekidom.

Sve to garancija je odličnog meča između ove dvojice boraca muha kategorije, a ulog je pojas koji Pantoja trenutno drži u muha kategoriji. Ne vidimo kako ovaj meč može razočarati, a ususret sutrašnjem eventu, pogledajte odličnu UFC-ovu najavu ovog meča.

Video je ispod ovog teksta.

Linker
30. travanj 2024 06:26