UFC

Ništa od borbe između McGregora i Chandlera? Irac tvrdi: ‘Ima puno sočnijih borbi za mene‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Instagram (conor Mcgregor, Michael Chandler)
Neki čak govore da se Conor nikada neće vratiti u kavez nego samo želi pažnju na ovaj način, no to nitko ne može sa sigurnošću reći

Conor McGregor se nije proslavio kao trener u ovoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Michael Chandler ga je doslovno pregazio sa svojim timom što je u McGregoru izazvalo velike frustracije, a one su trebale na naplatu doći u njihovom međusobnom meču. No, sve su manje šanse da ćemo taj meč ikada gledati.

Osim što još nije riješio problem sa USADA-om, izgleda da McGregor nije ni odlučio s kim se želi boriti. Jučer je na Twitteru napisao da ga borba protiv Chandlera više ne zanima te da za njega ima puno ‘‘sočnijih‘‘ borbi, a objavu je kasnije izbrisao.

‘‘Ako UFC želi da to učinim, nema problema. Doduše mislim da UFC više ne želi ovu borbu. Postoji hrpa sočnijih borbi za mene i ja ću se vratiti kad se vratim. Mene nikada nije bolio ku**c tko će to biti. Nikada. Ja se borim sa svima. Čak ću im i platiti avion do mene‘‘, napisao je Conor sinoć, a potom obrisao.

Izgleda da UFC nije taj tko ne želi ovu borbu, nego sam Conor. Neki su iskusno već odavno prepoznali da se McGergor neće nikada boriti protiv Chandlera, a ovo je vrlo vjerojatno i potvrda toga.

Neki čak govore da se Conor nikada neće vratiti u kavez nego samo želi pažnju na ovaj način, no to nitko ne može sa sigurnošću reći. Također, sigurno će se svaki borac kojega se pita pristati na meč protiv McGregora, tako da i dalje pratimo razvoj situacije oko njegovog eventualnog povratka.

Linker
17. svibanj 2024 13:43