UFC

Noćas je emitirana 11. epizoda ovogodišnjeg ‘TUF-a‘, Dana tvrdi da smo gledali najbolju borbu ove sezone

Dana White

 Ufc Fight Pass
Nakon borbe je Dana White ostao bez riječi te je rekao kako je ovo bila najbolja borba sezone, pogotovo jer su to dva veterana koja ‘‘umiru‘‘ od želje da se vrate u UFC

Noćas je emitirana 11. epizoda 31. sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a dobili smo i finalista u lakoj kategoriji. Dana White je rekao da je po njemu to bila najbolja borba sezone, a u ovoj epizodi su se natjecali i treneri. Doduše ne u kavezu nego u tome tko će dulje izdržati u hladnoj kupki, a u nastavku pročitajte sažetak cijele epizode.

Kurt Holobaugh i Jason Knight bili su timski kolege, ali noćas su se natjecali jedan protiv drugog za finale ovogodišnjeg ‘‘TUF-a‘‘. Prije borbe su razgovarali o tome kako su imali slične sudbine; obojica su u prošlosti dospjeli u UFC, ali su otpušteni zbog slabijih rezultata. Holobaugh je čak dvaput potpisivao za UFC, no iskorak nije uspio napraviti.

Oba borca su iz Chandlerovog tima, a odmah su ušli u razmjenu početkom borbe. Holobaugh je desnom jako dobro uzdrmao Knighta koji se borio da ostane na nogama, a inicirao je i klinč na žici. Holobaugh se uspio odvojiti i pogoditi brutalan lakat, a zatim i preciznu kombinaciju. Puno je štete primio Knight koji slučajno ubada u oko protivnika, ali se borba ipak nastavila.

U drugoj je rundi Holobaugh ponovno krenuo agresivno, a udarcem u tijelo je poslao protivnika na pod. Serijom laktova je počeo udarati Knighta koji se više nije branio, tako da je Holobaugh postao finalistom u lakoj kategoriji.

Nakon borbe je Dana White ostao bez riječi te je rekao kako je ovo bila najbolja borba sezone, pogotovo jer su to dva veterana koja ‘‘umiru‘‘ od želje da se vrate u UFC. Kako god, Holobaugh se sada bori protiv Austina Hubbarda, a borit će se na preliminarnom dijelu UFC 292 priredbe ovog mjeseca.

Linker
11. svibanj 2024 10:36