UFC

Novi nastup za ‘Demolidora‘: Pravit će društvo Conoru i Poirieru borbom koja obećava vatromet

Michel Pereira
 screenshot
Sjajni Brazilac iduću će borbu odraditi protiv još jednog uvijek uzbudljivog i atraktivnog borca

Kao da UFC 264 priredba već nije dovoljno atraktivna samim imenima u glavnoj borbi, odnosno Conorom McGregor i Dustinom Poirierom, UFC-ovi matchmakeri na istu svako malo dodaju još pokoju borbu koja bi fanove u T-Mobile Areni trebala držati na nogama. Za okršaj između Michela Pereire i Nika Pricea nema nikakve sumnje da bi trebala biti takva.

27-godišnji Pereira (25-11, 3-2 UFC) u posljednja dva nastupa pokazao je kako se prilagodio onome što je potrebno za uspjeh u Octagonu. Izbacio je suvišne akrobacije, ali je i dalje ostao dovoljno atraktivan i uzbudljiv te njegove borbe Zelima Imadaeva i Khaosa Williamsa nisu razočarale, iako su potrajale. Imadaeva je savladao prekidom u posljednjoj minuti borbe, dok je s agresivnim Williamsom došao do sudačke odluke, koja je uvjerljivo otišla u njegovom smjeru.

Treću pobjedu u nizu tražit će protiv čovjeka koji je u maloj krizi rezultata, ali to nikako ne negira činjenicu kako je isti autor nekih od najkreativnijih nokauta u UFC povijesti. To je Niko Price (14-4, 6-4 2NC UFC), koji će nastupiti po prvi put nakon rujna prošle godine. Tek ta posljednja njegova UFC borba nije završila prekidom, ali i ona je bila uzbudljiva i atraktivna. Ovaj vlasnik četiri bonusa za izvedbu večeri uvijek je u lovu na još koji, a ništa drugačije neće biti niti ovog puta.

Vjerojatno već znate kako će se priredba na koju odlazi ova borba održati 10. srpnja u glavnom svjetskom gradu borilačkog sporta, Las Vegasu. Među atraktivnim uparivanjima, osim naravno onog glavnog, ističu se još borba Gilberta Burnsa protiv Stephena Thompsona, Kevina Leeja protiv Seana Bradyja i Seana O'Malleya protiv Louisa Smolke. Teško je pretpostaviti tko će dobiti čast biti na glavnom programu, a to su zapravo slatke muke UFC-ovog vodstva.

Gdje god na programu bili smješteni Pereira i Price, to je uistinu okršaj koji se ne propušta.

Linker
24. travanj 2024 18:22