UFC

T.J. Dillashaw: ‘Aljamain Sterling nije opasan borac, on vas nikad neće završiti‘

T.J. Dillashaw

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Kaže da je on klasični sportaš a ne borac

Aljamain Sterling je u četvrtom mjesecu uspješno obranio pojas protiv Petra Yana u njihovom međusobnom revanšu. Nakon kontroverzne pobjede diskvalifikacijom u prvoj borbi, Sterling se u drugoj puno bolje pripremio za Yana te je po prvi puta uspješno obranio titulu.

Sad ispred njega stoji novi izazov, bivši prvak T.J. Dillashaw. Meč će se održati na odličnoj UFC 280 priredbi, a jučer smo imali priliku Slušati Dillashawa kad je izjavio da za njega Sterling nije opasan protivnik.

‘‘Pobijedio je posljednju borbu, dok je prva bila poprilično us**n način za osvojiti pojas, a ono što je radio nakon toga je uzrokovalo tu mržnju koju je navukao na sebe. Ali svejedno ne osjećam da je zaradio neko poštovanje da bi ga netko nazvao opasnim borcem‘‘, rekao je Dillashaw u ‘The MMA Hour-u‘.

‘‘On nije netko zbog koga se trebate brinuti kad dođete tamo da će vas završiti i uspavati. Uvijek sam znao da je odličan, ima odlične vještine u onom što radi. Ali za mene, kad ga pogledam, on nije borac. On je više sportaš, a naš je sport pun sportaša i pravih boraca. Želim ga završiti‘‘, nastavio je.

Borba Sterlinga i Dillashawa bit će sunaslovna na spektakularnom UFC 280 eventu u Abu Dhabiju. Event predvodi borba između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva za upražnjenu titulu prvaka u lakoj kategoriji.

Ako bi osvojio titulu, Dillashaw je rekao da je otvoren za revanš protiv Henryja Cejuda, koji ga je tehničkim nokautom pobijedio početkom 2019. godine.

Linker
25. travanj 2024 19:19