UFC

O‘Malley odbrusio kritičarima: ‘Govorite da je krađa samo zato što ste navijali da izgubim‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Pitao se da li bi istu stvar govorili da se umjesto njega tamo našao Cory Sandhagen

Puno kontroverzi pratilo je meč Seana O‘Malleyja i Petra Yana protekle subote na UFC 280 priredbi. Pobjedu je odnio O‘Malley podijeljenom sudačkom odlukom, a sudeći po komentarima fanova i nekih drugih boraca, mnogi smatraju da je Yan pokraden u tom meču.

Bio pokraden ili ne, sada je taj meč iza nas i jedino što se sada može jest ponovno ga gledati i donositi zaključke. Sean je sada preuzeo Yanovo prvo mjesto na službenoj rang ljestvici, no pitanje je hoće li uskoro napasti titulu. Ajlamain Sterling je na istom eventu pobijedio T.J. Dillashawa, a o svom nastupu je progovorio i O‘Malley:

‘‘Jutros sam se probudio prvi na rang ljestvici! S**nje nije ‘fotošopirano‘. Osjećaj je odličan, ludo je. Da sam borbu izgubio, ljudi bi me sigurno više poštovali. Rekli bi da sam izgubio, ali da sam j**eno dobar. Sada s**u po meni, govore da imam sreće da nije bilo pet rundi. Pa, moja najbolja runda je bila treća‘‘, rekao je Sean na svom YouTube kanalu.

‘‘Svi ste htjeli da izgubim. Krađa? Kakva krađa? Treću rundu sam pobijedio, drugu je on uzeo, prva je bila je**no blizu ali ja sam napravio više štete. Nije bila krađa nego dosta bliska borba, baš se pitam bi li tako govorili da se umjesto mene našao netko drugi, primjerice Sandhagen‘‘, zaključio je O‘Malley.

Krađa ili ne, na kraju je rekao da do kraja 2023. želi biti prvak. Hoće li mu to poći za rukom, vrijeme će pokazati.

Linker
21. travanj 2024 16:41