UFC

O‘Malley poručio Ngannouu: ‘Napuštanje UFC-a ti je najveća životna greška, više nikog ne zanimaš‘

O‘Malley i Ngannou

 Screenshot (youtube, Sean O‘malley, Francis Ngannou)
Tvrdi da kako dani prolaze, sve manje i manje ljudi je zainteresirano za boksački meč Francisa Ngannoua

Kad je Francis Ngannou napustio UFC, mnogi su smatrali kako ipak negdje postoji mogućnost da ćemo bivšeg prvaka teške kategorije nekad ipak ponovno gledati u najjačoj promociji. No, Dana White je nedavno zauvijek zatvorio vrata mogućnosti da se Ngannou vrati i ponovno bude dionikom UFC-a.

Uskoro će puna četiri mjeseca kako Francis više nema ugovor s UFC-om, a još nema nikakav ugovoren boksački nastup. Želio se Ngannou boriti protiv Tysona Furyja, no ovaj je duboko u pregovorima s Usykom tako da za sad od tog meča nema ništa. Nudio se Wilder ali je to još uvijek u zraku i nije službeno, tako da se ne zna kada će Ngannou nastupiti. Sukladno tome, Sean O‘Malley smatra da je Francis napravio ‘‘životnu grešku‘‘ napustivši UFC:

‘‘Francis, ovo govorim od prvog dana kada si počeo pisati sr**a o UFC-u po Twitteru: to će biti najveća greška u tvom životu. Tyson Fury više nije zainteresiran za Ngannoua. Francis ga je zanimao dok je bio prvak UFC-a, bio je najstrašniji čovjek na je**nom svijetu. Sada je van UFC-a, sada uopće više nije intrigantno. Tko je sada Francis? Francis je čovjek koji se nije borio dvije godine, ta borba nije toliko zanimljiva više‘‘, rekao je O‘Malley u TimboSugarShow-u.

‘‘Takve stvari radite jer želite velike isplate. Svi žele jednu boksačku isplatu i to je vjerojatno imao u glavi. To je bilo i u glavi njegovog menadžera. To je ono što pretpostavljam i nagađam. Mislim da je vidio kako to radi Conor, ali on je to napravio uz pomoć UFC-a. Nije to radio sam. Što više dana prođe, taj meč će biti manje zanimljiv. Isto tako nas sve manje zanima Francis u boksu‘‘, dodao je Sean.

Linker
25. travanj 2024 09:57