UFC

Petr Yan ne želi promovirati borbu protiv Dvalishvilija: ‘On nikoga ne zanima, ponaša se kao pas u kavezu‘

Petr Yan

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Ruski borac je rekao kako ni on ne voli Dvalishvilija, a odbija sudjelovati i u promociji te borbe

Petr Yan jedan je od najuzbudljivijih boraca u bantam kategoriji, a ovog ga vikenda čeka dosta težak meč. Merab Dvalishvili je na službenoj rang ljestvici treći, odnosno samo za jedno mjesto ispod Yana tako da nas čeka vrhunski okršaj dvojice iz samog vrha kategorije.

Ukoliko se pogleda Yanova Sherdog stranica, nekoga bi mogla vrlo lako zavarati. Tri poraza u posljednja četiri nastupa su nešto s čime se sad Yan mora nositi, iako se i dalje još uvijek raspravlja o tome kako neke poraze nije zaslužio. Kako god, Merab je ranije rekao kako ne voli Yana kao osobu, a Yan je rekao kako su osjećaji obostrani:

‘‘Mislim da on zna da je to jedini način kako da privuče pažnju na sebe. To ne može učiniti svojim borbama, jer u njima se ponaša kao pas. Uhvati vam nogu i gura vas prema kavezu. Samo pokušava dobiti neku pažnju ili tako nešto. On nikome nije zanimljiv‘‘, rekao je Yan za MMA Junkie.

‘‘Izlazio sam iz hotela i išao na trening u Performance Institute, a on mi je prišao i tražio zajednički intervju kod ‘The Schmoa‘. Htio je promovirati borbu, ali kao što sam i rekao, on nikoga ne zanima. Ja također nisam zainteresiran za promociju ove borbe. Pokušava se progurati prejako. Pokušava natjerati fanove da im bude favorit, ali to ne funkcionira na taj način. Ponaša se puno drugačije van kamera. Kada kamera nema, on ne priča previše‘‘, dodao je.

S obzirom da nas čeka meč između dvojice iz samog vrha bantam kategorije, a još se k tome ne podnose, sigurna je stvar da nas čeka jedan odličan meč.

Linker
18. travanj 2024 15:29