UFC

O‘Malleyjev trener tvrdi da Islam neće lagano pobijediti Gaethjea: ‘Ne bih se čudio da ga Justin nokautira‘

Islam Makhachev i Justin Gaethje

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia,
Ostaje nam za vidjeti s kim će UFC sada upariti Makhacheva. Ali Abdelaziz je nekoliko puta rekao kako je Oliveira svoju šansu prokockao jer se nije pojavio u Abu Dhabiju, no UFC-ova će ipak biti zadnja

Lakše je od očekivanog Islam Makhachev na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju svladao Alexandera Volkanovskog u njihovom međusobnom revanšu. Nokautom u prvoj rundi je slavio i obranio pojas prvaka u lakoj kategoriji, a originalno se trebao boriti protiv Charlesa Oliveire.

Sada se ne zna što je sljedeće za Makhacheva. Hoće li to biti revanš s Oliveirom ili će ga pak UFC upariti s Justinom Gaethjeom, vidjet ćemo. Međutim, Tim Welch, trener Seana O‘Malleyja, smatra kako Islam ne bi tako lako pobijedio Gaethjea. Dapače, kaže da se ne bi iznenadio ni da ga Justin nokautira:

‘‘Svi misle da će on proći kroz Justina Gaethjea, ali ja ne mislim da će tako biti čovječe. Svi govore o Gaethjeu u kontekstu borbe s Khabibom u Abu Dhabiju. On je tada u Abu Dhabi došao svega 10 dana ranije i jednostavno je sve pošlo po krivu. Međutim, Gaethje je drugačiji tip. Khabib je rekao da je znao da je Gaethje došao kasno. Nekoliko puta je već tako putovao. Jednostavno je znao da će ga to upropastiti. Današnji Gaethje, protiv Islama u Vegasu ili negdje. Ne bih se čudio da ga Gaethje nokautira‘‘, rekao je Welch u ‘‘TimboSugarShowu‘‘.

Ostaje nam za vidjeti s kim će UFC sada upariti Makhacheva. Ali Abdelaziz je nekoliko puta rekao kako je Oliveira svoju šansu prokockao jer se nije pojavio u Abu Dhabiju, no UFC-ova će ipak biti zadnja. Meč protiv Gaethjea definitivno zvuči intrigantno, pogotovo sada kada je dosta zreliji borac nego što je bio kada se borio protiv Khabiba.

Linker
02. svibanj 2024 00:24