UFC

Charles Oliveira komentirao glasine da će on i Makhachev predvoditi UFC 297 u prvom mjesecu: ‘Tko zna?‘

Charles Oliveira 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Neki su odmah nakon ove ozljede govorili kako je Oliveira svoju priliku prokockao, te da bi Justin Gaethje mogao biti idući za Makhacheva

Charles Oliveira jednostavno nije imao sreće u posljednjim danima priprema za revanš protiv Islama Makhacheva. Na posljednjem treningu prije polijetanja za Abu Dhabi, Charles je na treningu doživio veliku posjekotinu zbog koje je morao otkazati meč, tako da je u tom trenutku ostao bez željenog revanša.

Otkazivanje tog meča nikako nije razlog da Oliveira odustane od svog revanša, a za to nema ni razloga. Posljednjih se dana pisalo da će Oliveira i Makhachev predvoditi UFC 297 priredbu u prvom mjesecu, a navode je komentirao i sam Oliveira:

‘‘Ono je bila jako duboka posjekotina. Trenutno nemam nikakvu paniranu niti dogovorenu borbu, trebamo si uzeti vremena za dobar oporavak te ću se treningu vratiti tek za tjedan dana ili tako nešto. Baš sam sad čuo to u svlačionici, ljudi mi i šalju poruke da me pitaju za to. Ovo je meni prvi glas, to oko borbe u prvom mjesecu. No, tko zna?‘‘, rekao je Oliveira u subotu nakon priredbe u Brazilu.

‘‘U toj ćete borbi vidjeti Charlesa kakvog uvijek viđate, stalno ću ići naprijed, stalno ću tražiti ‘submission‘, nokaut, tražit ću pobjedu. Želim biti prvak. Želim biti sljedeći prvak. To je ono što želim‘‘, dodao je popularni ‘‘Do Bronx‘‘.

Neki su odmah nakon ove ozljede govorili kako je Oliveira svoju priliku prokockao, te da bi Justin Gaethje mogao biti idući za Makhacheva. On je također zaslužio svoju priliku, no Oliveira je jednako tako zaslužio još se jednom okušati protiv odličnog Islama. Što će UFC učiniti, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
03. svibanj 2024 07:08