UFC

‘Očito ne može podnijeti ruganje na svoj račun. Osim toga, PR mu je užasan, nije ništa učinio!‘

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Vlada mišljenje da postoji nekoliko načina kojima je mogao riješiti problem

Chael Sonnen je bio znatiželjan vidjeti bi li Ian Garry mogao podnijeti sve što ga je čekalo prije UFC 296 priredbe. Garry (13-0, 6-0 UFC) trebao se suočiti s Vicenteom Luqueom (22-9-1, 15-5 UFC) na subotnjem otvaranju "main carda", ali ništa od toga zbog upale pluća.

Prije nego što je njegovo povlačenje postalo službeno, Garry se nije pojavio na medijskom danu u srijedu, ali je njegov tim tvrdio da će se pojaviti na tiskovnoj konferenciji prije borbe u četvrtak. Iako je nedolazak vjerojatno bio posljedica bolesti, Sonnen je želio vidjeti kako bi Garry reagirao na svu ljutnju prema njemu.

"Mislio sam da je Garry pod velikim pritiskom, a kako će se nositi? Uvijek mu je publika ‘jela iz ruke‘. Bio sam u Bostonu (UFC 292), ta je publika poludjela za njim i O’Malleyjem. On je trebao doživjeti suprotno iskustvo. Kako će on to učiniti? Može li podnijeti zvižduke? Malo ljudi želi biti na petama jer ne mogu to podnijeti, a ja sam samo bio znatiželjan. Razočaran sam što nećemo vidjeti borbu", rekao je za MMA Junkie.

Sonnen je kao problem istaknuo Garryjev tim za odnose s javnošću. Nije bio obožavatelj Irčevog preskakanja događaja povezanim s medijima, kao što su dan za medije te konferencija za novinare i smatra da je trebao reagirati na bilo koji način.

"Samo mislim da postoji nekoliko načina da se to riješi. Mislim da ima jako dobar tim. Očito ima sjajne trenere. Samo kao primjer: on je zgodan tip, zna što treba reći, shvaća igru, njegove vještine su vrhunske. Njegov PR je loš. Nije da je loš - užasan je. Postoji samo jedna stvar koju ne možete učiniti, a to je ništa - a to je ono što je on učinio. Mogao se pojaviti na press konferenciji. Mogao je otići na konferenciju za novinare, staviti cigaru, podignuti noge i pročitati knjigu na konferenciji za novinare i potpuno ignorirati pitanja. Mogao je učiniti bilo što, nije napravio ništa", zaključio je.

Linker
08. svibanj 2024 19:24