UFC

Odbačene optužbe protiv McGregora da je ljetos na Ibizi napao ženu i natjerao ju da skoči s jahte

Conor McGregor

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Nije poznat razlog odbacivanja cijelog slučaja od strane tužitelja, no navodi se da postoje velike šanse da su se nagodili

Conor McGregor je u kavezu, ali i izvan njega dosta kontroverzna ličnost. Popularni Irac svoj imdiž ne živi samo u borbama i okolo njih, nego i u stvarnom svijetu gdje je već nekoliko puta radio skandale i napadao ljude. Možda najpoznatiji primjer jest onaj kad je u pubu udario starca, a ljetos je također prijavljen za napad.

Naime, dok je ljetovao na svojoj jahti na Ibizi, jedna žena ga je prijavila policiji. Kako je tad rekla, Conor je krenuo prema njoj te je ‘‘izgledao kao da je opsjednut‘‘, te da bi izbjegla napad i ozljede, bila je prisiljena skočiti s jahte u more. Nakon toga je otišla na policiju i sve prijavila, a McGregor se ponovno našao u sukobu s zakonom.

Nakon toga je bilo i priča kako ju je Conor zaista udario i nokautirao, no na policiju je došla s pričom kako ju je natjerao da skoči s jahte u more. Također, govorila je da je nakon cijelog tog incidenta njen auto zapaljen i da joj je netko ciglom razbio prozor spavaće sobe. Što je od toga istina, teško je prosuditi.

No, tužitelj je jučer odbacio cijeli slučaj, tako da je McGregor oslobođen svih optužbi. Nema informacija zbog čega je točno došlo do tog odbacivanja, ali kao mogući razlog se navodi da su se McGregor i napadnuta žena nagodili. To bi značilo da se nikakvo suđenje neće održati, te je slučaj i službeno zatvoren.

Popularni Irac se sada može u potpunosti fokusirati na sport, a u njegovom povratničkom meču ga čeka Michael Chandler. On i McGregor su treneri iduće sezone ‘‘TUF-a‘‘, tako da se čeka datum njihovog meča.

Linker
25. travanj 2024 15:27