UFC

Oliveira dao zanimljivu ponudu Makhachevu: ‘Borba može krenuti s leđa ako želiš, meni je svejedno‘

 Charles Oliveira vs Dustin Poirier 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Djeluje malo ljutit jer je UFC ispunio želju Makhachevu za lokaciju priredbe

Neokrunjeni kralj lake kategorije, Charles Oliveira, u desetom će mjesecu ponovno pokušati doći do pojasa kojeg je izgubio na vrlo glup način – prije meča protiv Gaethjea pao je vagu i zbog toga mu je oduzet, iako je borbu pobijedio.

Bit će to na UFC 280 eventu 22. listopada (deseti mjesec) u Abu Dhabiju, na lokaciji koju je izričito tražio Islam Makhachev. Khabib je također ‘dodavao ulje na vatru‘, te je UFC na kraju popustio u pristao organizirati event u Abu Dhabiju.

No, Oliveiru to niti malo ne dira. Štoviše, ponudio je Makhachevu jednu zanimljivu ideju, možda i pomalo sarkastično u smislu da mu dodatno olakša posao jer je izborio da se event održi u Abu Dhabiju. Naime, Oliveira nudi da borba krene s leđa, a ne na nogama kako bi ‘Islamu posao bio lakši‘.

‘‘Želiš započeti borbu s leđa? Ja ću početi iz garda. Meni neće biti nikakva razlika. Ponovno kažem svima, ja sam najveći problem u diviziji i vi to ne razumijete. Mene ne zanima o kome se radi i gdje. Ako želite izmjene na nogama, može, imam dinamit u rukama. Ako me želite srušiti, slobodno‘‘, rekao je Oliveira.

Osvrnuo se i na izbor lokacije: ‘‘Kavez je svugdje isti, bio on u faveli ili na ulicama Abu Dhabija. Samo smo nas dvojica bitni kad se kavez zatvori. Poštujem Islama, ali ja sam bolji‘‘, zaključio je.

Linker
01. svibanj 2024 13:09