UFC

Oliveirin trener smatra da Khabib vrši prevelik pritisak na Makhacheva: ‘Što ako izgubi?‘

Charles Oliveira i tim

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao da mu nije jasno zašto je sad počeo sa ‘trash talkom‘, a to nije radio dok je bio borac

Počeli smo sitno odbrojavati do najiščekivanijeg eventa ove godine, UFC-a 280. U Abu Dhabiju će se napokon naći Charles Oliveira i Islam Makhachev te ćemo napokon dobiti prvaka u lakoj kategoriji nakon što to mjesto još od petog mjeseca stoji prazno.

Tko, kako i kada će pobijediti, trenutno je teško pa i nemoguće predvidjeti. Kako god, ove subote prema našem vremenu nas čeka vjerojatno najbolja priredba ove godine, a borci su već stigli u Abu Dhabi gdje se obavljaju posljednje obaveze.

MMA Junkie je jučer ugostio Diega Limu, Oliveirinog trenera koji je naravno govorio o svom borcu i pripremama, no dotaknuo se i Khabiba te dao jednu vrlo zanimljivu perspektivu. Naime, Lima smatra da Khabib svojim medijskim nastupima i hvalospjevima stavlja prevelik pritisak na leđa Makhacheva, što bi ih moglo koštati u subotu.

‘‘Charles je snažniji od njega i ima više tehnika tako da me to ne plaši. Ukoliko ga Makhachev sruši na pod, Charles pobjeđuje. Ukoliko pokuša na nogama, Charles će ga nokautirati‘‘, započeo je Lima.

‘‘To što Khabib radi nije dobro. To je loše za psihu. On je dobar tip, dobar borac i nikad prije nije ‘trash talkao‘ kao što to radi sad. To nije dobro za Makhacheva, stavio je preveliku odgovornost na njega. Nakon što u subotu Makhachev izgubi, što će onda biti? Vraća li se? Hoće li se opet boriti?‘‘, rekao je Diego.

Koliko je to pritisak bio na Makhacheva, vidjet ćemo u subotu. Ono što trenutno svi znamo jest da nas čeka bomba od priredbe, a sve ostale stvari su samo bonus na to.

Linker
05. svibanj 2024 02:09