UFC

‘On kontrolira narativ i može reći što god želi, ali Jones se nije htio boriti kad sam ja tražio meč!‘

Francis Ngannou

 Zac Goodwin/Pa Images/Profimedia
Francis Ngannou reagirao je na tvrdnje koje je nedavno iznio Dana White

Sjećanje Francisa Ngannoua na neuspjele pregovore za borbu s Jonom Jonesom uvelike se razlikuje od sjećanja Dane Whitea. Čelni čovjek UFC-a, naime, na nedavnoj medijskoj konferenciji nakon DWCS-a rekao je kako je "Bones" žarko želio meč s Ngannouom, ali da kamerunskog nokautera "nisu mogli natjerati" da se bori. Odgovor s druge strane nije trebalo dugo čekati.

"To je novi narativ, nešto mora reći. Ja tvrdim da se Jones nije htio boriti sa mnom, a to je u skladu s onim što su govorili toliko puta kad smo sjedili s njima na sastancima. Govorili su stvari u stilu: ‘O ne, to se ne može dogoditi, Jones se više ne želi boriti, živi u Albuquerqueu i ima mnogo novca na svom bankovnom računu", rekao je 37-godišnji Kamerunac tijekom jučerašnje PFL-ove medijske konferencije pa zaključio:

"Mislim da tip koji kontrolira narativ može reći što god želi. Međutim, to je samo narativ. Ja sam bio taj koji je tražio borbu s Jonom Jonesom".

Bilo kako bilo, Jones i Ngannou mimoišli su se u oktogonu UFC-ove teške divizije, a "Predator" se, nakon dva boksačka meča, odnosno poraza od Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, 19. listopada ponovno vraća u kavez, ali PFL-ov, gdje će ga dočekati Renan Ferreira. "Bones" bi se, s druge strane, trebao boriti sa Stipom Miočićem u studenom u Madison Square Gardenu.

Linker
13. rujan 2024 03:52