UFC

(FOTO) ‘Ona izgleda poput loptice za bejzbol‘: Pogledajte ogromnu posjekotinu na licu Mayre Bueno Silve

Mayra Bueno Silva

 Brazil Photo Press/Alamy/Alamy/Profimedia | Twitter
Iskusna brazilska borkinja zadobila je udarac laktom u glavu tijekom UFC 303 eventa

Jedna od mečeva koji je ostao poprilično ispod radara tijekom UFC 303 eventa, svakako je onaj između Mayre Bueno Silve i Macy Chiasson.

Brazilka Bueno Silva ušla je u meč kao favoritkinja, jer ipak se radi o borkinji koja se početkom godine borila za UFC-ov pojas u bantam kategoriji, a uoči meča protiv Chiasson držala je treću poziciju u poretku izazivačica. Macy Chiasson u meč je ušla sa šestog mjesta rang ljestvice, ali uspjela je iznenaditi svoju protivnicu i došla je do pobjede prekidom.

Presudan trenutak meča dogodio se u drugoj rundi. Chiasson je držala gornju poziciju u parteru, a u jednom trenutku fantastično je plasirala lakat u lice svoje protivnice. Ekspresno je na licu Mayre Bueno Silve nastala velika posjekotina i nedugo poslije uslijedio je prekid kako bi liječnik pregledao posjekotinu.

Mayra Bueno Silva sugerirala je da može nastaviti s borbom i inzistirala je na nastavku meča. Međutim, liječnik je vidio dovoljno i u namjeri da zaštiti Brazilku, zatražio je od suca da prekine meč. Krv se vidno slijevala u oko Mayre Bueno Silve, posjekotina je izgledala jako loše i bio je to opravdan prekid.

Nekoliko dana nakon održavanja eventa, Mayra Bueno Silva prezentirala je ožiljak koji je nastao, točnije šavove kojima je rana zatvorena.

‘‘Mayra Bueno Silva izgleda poput bejzbol loptice zahvaljujući posjekotini koju joj je Macy Chiasson napravila.‘‘, jedan je od komentara na Twitteru.

Autor objave aludira na šavove koji podsjećaju na šavove loptice za bejzbol, a određene sličnosti uistinu postoje. Silva bi mogla nositi ‘‘vječnu uspomenu‘‘ na meč protiv Chiasson, jer velika je šansa da će vidljiv ožiljak ostati na njenom licu nakon skidanja šavova. No, to je cijena ovako surovog sporta, a ne sumnjamo kako će Mayra Bueno Silva što prije tražiti povratak u kavez, kao i povratak na pobjedničke staze.

Linker
04. srpanj 2024 11:37