UFC

‘Osjećam da sam trebao pobijediti taj meč. Ne slažem se sa sucima, ovo je vrlo frustrirajuće‘

Arnold Allen i Movsar Evloev

 VAUGHN RIDLEY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Vaughn Ridley/getty Images/profimedia
Sva tri suca dodijelila su Evloevu prvu i drugu rundu, ali Allen se ne slaže s tim

Frustrirani Arnold Allen smatra da je trebao pobijediti meč protiv Movsara Evloeva. Allen (19-3, 10-2 UFC) izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od neporaženog Evloeva (18-0, 8-0 UFC) na otvaranju glavnog dijela večeri UFC-a 297 u Scotiabank Areni u Torontu.

Sva tri suca dodijelila su Evloevu prvu i drugu rundu, ali Allen se ne slaže s tim te smatra da je on bio bolji u prvih pet minuta borbe

"Svi govore da sam pobijedio u prvoj i trećoj rundi s čim se slažem, to sam i ja osjećao. Nakon prve runde, rekao sam si, ‘Da, osvojio sam tu.‘ Runda broj dva, ne, to sam izgubio, a treća je bila moja. Vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo frustrirajuće. Ovo nije onako kako sam želio započeti stvari u ovoj godini. Jednostavno sam osjećao da sam zaslužio pobijediti", započeo je, a onda odao poštovanje protivniku:

"Ne želim se kur**ti ili nešto slično. Nema zle krvi prema protivniku. Pogledao sam meč nekoliko puta. Htio sam to ponovno pogledati prije nego što dam video u kojem ću reći kako se osjećam i zaključio sam što sam zaključio. Nisam zadovoljan", zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 08:37