UFC

(VIDEO) Nate Diaz ozbiljno prepao gledatelja na meču Paula i Woodleya

Nate Diaz

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Popularniji UFC-ov borac otišao je pogledati meč svog timskog kolege Chrisa Aville

S Nateom Diazom nikad nije dosadno. U to smo se već više puta mogli uvjeriti. Bilo da se nalazi u Octagonu ili negdje izvan njega, velike su šanse da će se nešto vrijedno pažnje dogoditi.

Nate je proteklog vikenda bio na boksačkoj priredbi predvođenoj mečem Jakea Paula i Tyrona Woodleya, a otišao je s ciljem da poprati meč svog timskog kolege Chrisa Aville, koji se borio protiv Paulovog sparing partnera Anthonyja Taylora. Budući da je Avilla upisao pobjedu, Nate je mogao biti zadovoljan viđenim.

Ipak, s tribina je snimljen jedan zanimljiv detalj. Netko je primijetio Natea kako odlazi prema svom mjestu, da bi u jednom trenutku, prolazeći kraj jednog gledatelja, naglo skočio prema njemu uz borbeni stav. Ne znamo je li mu ovaj prije toga nešto dobacio, ali svakako takvu Diazovu radnju nije očekivao, budući da se prepao, poskočio i prolio cijelu čašu piva koju je držao u ruci.

Do snimke tog događaja došao je Barstool Sports.

Nismo nažalost uspjeli doći do podatka tko je osoba s pivom, no pretpostavlja se kako se radi o nekome tko je dan ranije, na službenom vaganju, bio u pratnji Bellatorovog prvaka perolake kategorije, A.J.-a McKeeja. Između McKeejevog i Diazovog društva tada je došlo do naguravanja, gotovo i do grupnog okršaja, a čini se kako se tenzije nisu smirile niti dan kasnije.

Sve u svemu, jasno je da s Diazom nikad mira. U posljednje vrijeme gotovo gdje god se Nate pojavi dolazi do nekih neželjenih situacija. Inače, on je napustio dvoranu prije završetka borbe Paula i Woodleya, tako da nije mogao odmah odgovoriti na prozivku koju mu je Jake odmah nakon meča uputio.

Linker
22. travanj 2024 23:49