UFC

Otkriveno kako će izgledati proces održavanja borbi večeras na UFC 249

Tony Ferguson
 screenshot
Poznato je kako će izgledati cijeli proces održavanja večerašnjih UFC 249 borbi te kretanje boraca između hotela i dvorane. Proces je u potpunosti prilagođen trenutnim okolnostima i predstavlja nešto do sada neviđeno u najvećoj svjetskoj MMA promociji.

Kako bi se UFC 249 održao u najsigurnijim uvjetima, istom su prilagođene posebne mjere, a one se prije svega tiču toga da u dvorani u jednom trenutku bude što manje ljudi. Osim što je već poznato kako će se nakon svake borbe sve dezinficirati, sad znamo još neke detalje, a putem svog Twittera ih je otkrio Ariel Helwani.

Naime, u jednom trenutku će u dvorani moći biti samo četiri borca s njihovom pratnjom. Osim onih koji se nalaze u kavezu, bit će tu još sudionici iduće borbe koji će se nalaziti, svaki u svom, prostoru prilagođenom za zagrijavanje. Nakon što borba završi, sudionici iste odlaze što prije prema hotelua, kad iz njega kreće novi par, dok onaj prethodni sa zagrijavanja odlazi prema kavezu.

Kako je hotel od dvorane udaljen otprilike 1.6 kilometara, za to neće biti potrebno puno vremena i sve bi se trebalo odvijati bez neočekivanih pauza. Borci će u hotelu imati osigurane sve uvjete prema koji bi se čak i dva ili tri sata prije svoje borbe trebali osjećati kao da su u svlačionici.

To je samo jedna od neobičnih stvari s kojima će se sudionici u novom vremenu koje nas je zateklo morati susresti. No, dok god to osigurava nesmetano održavanje priredbi, mislimo da će svi biti zadovoljni.

Linker
16. travanj 2024 13:42