UFC

Ovoga ćemo vikenda Aljamaina Sterlinga posljednji put gledati u bantamu: ‘99 posto je sigurno da će tako biti‘

Aljamain Sterling 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
O‘Malley je na nogama sigurno opasan borac za sve u kategoriji, tako da će biti jako zanimljivo pratiti hoće li ovo uistinu biti Sterlingova posljednja borba u bantamu

Novi pokušaj obrane titule u bantam kategoriji imat će prvak Aljamain Sterling u noći sa subote na nedjelju. Sean O‘Malley pokušat će učiniti ono što nije uspjelo nikome prije njega, odnosno s trona skinuti Sterlinga i postati novim prvakom bantam kategorije.

Odavno već Sterling govori da će prijeći u perolaku kategoriju, a jedim dijelom i zbog prijatelja Meraba Dvalishvilija koji čeka svoj napad na titulu u bantamu. Sam je Sterling jučer izjavio kako je 99 posto sigurno da je ovo njegova zadnja borba u bantam kategoriji:

‘‘Ovo je i više nego izgledno moja posljednja borba u bantam kategoriji. Barem je 99 posto sigurno da je zadnja. Ako pobijedim, naravno, odlazim odavde. Sada je Merabovo vrijeme, čovječe. Drugi dio je naravno to da mi je dosta skidanja toliko kilograma. Hodam sa 76-77 kilograma, tako da ću morati vratiti se kao kad sam bio mlađi i skidati manje‘‘, rekao je Sterling u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Svi ostali tipovi, počeli su se raspadati. Jedina osoba je Merab, on je manijak koji trenira dan nakon što je imao operaciju ruke, i dalje trenira s jednom rukom, sparira i radi ‘grappling‘. Ludo. On će biti tip koji će nastaviti dominaciju u ovoj kategoriji‘‘, dodao je prvak.

Mnogi su već O‘Malleyja opisali jer ukoliko jedan Henry Cejudo nije uspio pobijediti Sterlinga, smatra se da neće ni on. No, O‘Malley je na nogama sigurno opasan borac za sve u kategoriji, tako da će biti jako zanimljivo pratiti hoće li ovo uistinu biti Sterlingova posljednja borba u bantamu.

Linker
03. svibanj 2024 04:18