UFC

Paddy Pimblett: ‘Brada Bobbyja Greena više nikada neće biti ista nakon onog odvratnog prekida protiv Jalina Turnera‘

 Jalin Turner vs. Bobby Green

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
Užasan prekid protiv Jalina Turnera zasigurno je nanio nepovratnu štetu Greenu. Međutim, kao što je rekao i Paddy, Green je i prije toga čisto nokautiran od strane Dobera

UFC 304 polako se približava, a priredba će nam između ostaloga donijeti i povratak u kavez Paddyja Pimbletta. Bobby Green, odnosno po novom, King Green bit će njegov protivnik, a bit će to Paddyju prvi nastup nakon što je u dvanaestom mjesecu prošle godine svladao Tonyja Fergusona odlukom sudaca.

Nekoliko je puta Paddy rekao da je njegov parter najjači adut koji će imati protiv Greena, a jučer je rekao da ima i velike šanse na nogama. Kao razlog je naveo slabljenje Greenove brade, pogotovo nakon meča protiv Turnera:

‘‘Ta borba protiv Jalina… Sjedio sam ovdje i gledao tu borbu s prijateljem Blazeom. Obojica smo vikali ‘zaustavi borbu, zaustavi borbu‘. Koliko god on sranja pričao o meni tog tjedna, sjećam se da sam se nakon toga okrenuo prema Blazeu i rekao mu da je taj prekid bio apsolutno odvratan‘‘, započeo je Paddy za MMA Junkie.

‘‘Mislim da i dalje to utječe na njega. Jim Miller ga je pogodio nekoliko puta, a on nije neki udarač. Svejedno je teturao nakon tih udaraca. Jim je uzeo prvu rundu, tako da mislim da je Bobbyjeva brada oslabila. Drew Dober ga je par mjeseci prije svega toga čisto nokautirao. No, brada vam nikad nije ista nakon onoga s Jalinom Turnerom‘‘, pojasnio je.

Užasan prekid protiv Jalina Turnera zasigurno je nanio nepovratnu štetu Greenu. Međutim, kao što je rekao i Paddy, Green je i prije toga čisto nokautiran od strane Dobera, što nikako nije dobro za već akumuliranu štetu koju je primio tokom karijere.

Linker
02. rujan 2024 07:53