UFC

Paddy Pimblett imenovao dva potencijalna protivnika nakon Fergusona: ‘Tony mi neće donijeti mjesto na rang ljestvici‘

Paddy Pimblett vs. Jared Gordon 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Očito da je i Paddy svjestan da ga među rangiranim borcima lake kategorije čeka mnoštvo jako teških mečeva, što je ustvari i istina

Još je malo ostalo do UFC 296 priredbe i povratka Paddyja Pimbletta nakon ozljede i operacije na koju je morao nakon svog trenutno posljednjeg nastupa. Tom prilikom je pobijedio Jareda Grodona, iako je ta sudačka odluka bila jedna od lošijih u prošloj kalendarskoj godini. Paddy je sada spreman, a očekuje ga legendarni Tony Ferguson.

Nekoliko je već puta Pimblett rekao kako mu pobjeda nad ‘‘ispranim‘‘ Fergusonom neće donijeti puno toga, a jučer je rekao i kako smatra da nakon nje neće biti rangiran u top 15 boraca lake kategorije. Osim toga, naveo je i dvojicu potencijalnih protivnika koji bi ga mogli čekati nakon Tonyja:

‘‘Bit ću vam iskren, ne vidim se kako ću biti rangiran unutar top 15 nakon što pobijedim Tonyja. Bobby Green isto nije, a još se i Bobby Green s njim borio i prije mene te ga je pobijedio, razumijete na što mislim? Tako da, vidim se u borbi protiv nekoga takvoga; Bobbyja Greena, Granta Dawsona, protiv nekoga tko će mi donijeti rang‘‘, rekao je Paddy za Energized Show.

‘‘To je ono što vidim nakon što pobijedim Tonyja. Pogotovo ako veliki momak McGregor dođe i bori se na UFC 300. Bilo bi lijepo imati još jednu takvu borbu, još jednu isplatu prije nego odem na rang ljestvicu‘‘, dodao je.

Očito da je i Paddy svjestan da ga među rangiranim borcima lake kategorije čeka mnoštvo jako teških mečeva, što je ustvari i istina. U toj kategoriji nema laganog protivnika, ali bit će zanimljivo gledati njegov meč protiv Fergusona i ono što nakon toga slijedi.

Linker
22. travanj 2024 07:04