UFC

Paddy Pimblett mora na operaciju: Nije uspio sanirati ozljedu iz posljednjeg meča

Paddy Pimblett 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Protiv Jareda Gordona na UFC 282 priredbi je Paddy doživio ozljedu gležnja, no ozljeda nije prolazila s vremenom

Na UFC 282 priredbi u dvanaestom mjesecu Paddy Pimblett je pobijedio Jareda Gordona sudačkom odlukom, iako je ta odluka bila jedna od gorih te godine. No, pobjeda mu je upisana te svako daljnje žaljenje nema nikakvog smisla, jer ukoliko želi legitimirati svoj imidž, prije ili kasnije će morati pobijediti legitimnog protivnika.

Borba protiv Jareda Gordona prošloga mjeseca je za popularnog Pimbletta bila puno teža nego što je očekivao, a do današnjeg dana ne prestaje tvrditi kako ta borba uopće nije bila bliska i da je čisto pobijedio. Navukao je tako Paddy bijes fanova na sebe, no većini je promakla još jedna stvar iz meča.

Naime, Paddy je u borbi ozlijedio gležanj i sada će morati na operaciju, a prema dostupnim informacijama radi se o puknuću ligamenata. Iako se navodi kako u većini slučajeva takvo stanje ne zahtijeva operaciju, Paddy se još od meča muči s oteklinom i boli oko tog gležnja te će ipak morati pod nož.

‘‘Izgleda da ti je izgubljen dio hrskavice u tom području, zbog toga te boli. Ova bijela stvar okolo je tekućina te je zbog tog prisutna oteklina. Kada pogledamo tvoj gležanj vidimo ozljedu drugog stupnja‘‘, rekao mu je liječnik dok je čitao rendgenski nalaz, a sve je Paddy objavio na svom YouTube kanalu.

Za sada nije poznato kada Paddy ide na operaciju, no navodi se kako bi to moglo biti negdje u trećem mjesecu. Ta informacija je otklonila sve šanse da će se Paddy boriti na UFC 286 priredbi u Londonu u trećem mjesecu, tako da ćemo se načekati do njegovog idućeg nastupa.

Linker
22. travanj 2024 07:25