UFC

Paddy Pimblett o subotnjem protivniku: ‘Neću dodirnuti rukavice s njim, ulazim unutra da ga povrijedim‘

 ianney Le Caer/Shutterstock Editorial/Profimedia
Uvrijedilo ga jer ga je Leavitt nazvao ‘Liverpoolskom pudlicom‘

Otkad je došao u UFC, Liverpoolska zvijezda Paddy Pimblett po prvi puta u meč ulazi s dozom animoziteta prema protivniku. Bivši prvak Cage Warriors-a ovog vikenda ponovno izlazi pred domaću publiku, a protivnik će mu biti Jordan Leavitt.

Iako je Paddy prema protivnicima sad pokazivao samo respekt, ovoga puta bi stvari mogle biti nešto drugačije. Tijekom konferencije za medije Paddy nije birao riječi kada je bio upitan o svom sljedećem protivniku.

Razlog tome je što je Leavitt izjavio da je ‘uvrijeđen‘ zato što je izabran kao Pimblettov sljedeći protivnik koji bi trebao biti ‘lagan‘, a istaknuo je da će razbiti ‘liverpoolsku pudlicu‘ i da će ‘twerkati‘ londonskoj publici nakon što pobijedi.

‘‘Da, naživcirao me je. Nisam imao ništa protiv njega kad je borba najavljena, stvarno nisam. Lik je imao 12 tisuća pratitelja a sad ima 30, a sve je dobio preko moga imena, od ljudi koji me ne vole‘‘, rekao je Paddy.

‘‘Stvarno nikad nisam bio ljut dok sam ulazio s nekim u borbu. Prošla dva protivnika su pokazala poštovanje, a i ja sam njima. Ali ovaj je mali štakor i pošteno ću ga prebiti. Nikad nisam ulazio u borbu da povrijedim protivnika, ali ovog puta hoću.‘‘, zaključio je.

Borba Pimbletta i Leavitta bit će četvrta po redu na glavnom programu subotnjeg UFC-a koji se održava u Londonu.

Linker
18. travanj 2024 22:51