UFC

Paddy Pimblett ponovno brani Danu i UFC: ‘Ovi crvi koji se bore za 12 tisuća dolara ni ne vrijede više‘

Paddy Pimblett 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nije ovo prvi put da Pimblett govori slične stvari, no on sigurno nema problema s malom plaćom u UFC-u

Plaće UFC-ovih boraca će uvijek biti tema rasprave, a nekakav generalni konsenzus bi bio da bi UFC mogao i dosta bolje plaćati svoje sportaše. Upravo je novac čest argument kada se brane borci koji svojim ‘‘trash talkom‘‘ često prelaze granice dobrog ukusa, tvrdeći da se u UFC-u ne može zaraditi ukoliko se borite i ponašate normalno.

‘‘Plaćen si koliko i vrijediš‘‘ često takvi kažu, a upravo tu rečenicu je izrekao Paddy Pimblett na konferenciji za medije kada su ga pitali smatra li da su borci u najjačoj promociji potplaćeni. Paddy se s tim ne slaže:

‘‘Puno ljudi vjerojatno zarađuje bolji novac nego što bi zarađivali u UFC-u. Ja zarađujem više izvan kaveza nego u njemu zbog sponzora i takvih stvari. Ali u UFC-u, plaćen si onoliko koliko i vrijediš‘‘, započeo je Paddy za MMA Junkie o ovoj temi pa nastavio:

‘‘Uvijek ćete vidjeti ljude kako se žale na Danu Whitea i ostale ljude oko njega, ali jednostavno ste plaćeni onoliko koliko i vrijedite. Ja sam za svoju posljednju borbu dobio odličnu plaću jer puno i vrijedim. Svi ovi crvi koji se bore za 12+12 tisuća vjerojatno i ne vrijede više. Trudite se malo više, pokažite nekakvu osobnost‘‘, poručio je Paddy.

Nije ovo prvi put da Pimblett govori slične stvari, no on sigurno nema problema s malom plaćom u UFC-u. Još je sinoć pobijedio Fergusona koji je daleko od svojih najboljih dana, ali će to UFC-u biti dovoljno da nastavi graditi ‘‘hype‘‘ oko njega.

Linker
02. svibanj 2024 21:23