UFC

Paddy Pimblett se ponovno javno obračunava s fanovima: ‘Hrpo propalica, počnite koristiti logiku‘

 Paddy Pimblett

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Mržnju fanova je na sebe navukao svojim ponašanjem te si je sam kriv za kritike koje konstantno dobiva, a očigledno je da se s njima ne zna nositi na pravi način

Jako je puno vremena prošlo otkako smo u UFC-ovom kavezu posljednji puta gledali Paddyja Pimbletta. U meču protiv Jareda Godrona doživio je ozljedu gležnja te je bio primoran ići i na operaciju, tako da će biti spreman u dvanaestom mjesecu kada se na UFC 296 priredbi bori protiv Tonyja Fergusona.

Sam dogovor te borbe izazvao je lavinu reakcija, uglavnom onih manje pozitivnih. Upravo je to frustriralo Pimbletta koji se ponovno odlučio javno obračunati s kritičarima, a fanove je nazvao ‘‘kontradiktornima‘‘:

‘‘Vraćam se u dvanaestom mjesecu i svima ću vam pokazati što ste zaboravili. Vidio sam da puno ljudi priča sranja o ovoj borbi, što je pomalo iritantno. Nekoliko tjedana prije nego što je borba najavljena, ja sam bio ‘najgori borac u lakoj kategoriji UFC-a‘, znate? To je bilo sranje. Prozivali su me najgorim u kategoriji. A onda kada je dogovorena borba između mene i Fergusona, govorite kako Tonyja bacaju vukovima‘‘, rekao je Pimblett The Schmou.

‘‘Kako ‘najgori u diviziji‘ može biti vuk? Razumijete me? Koristite logiku, hrpo propalica. Svi pokušavaju govoriti kako Fergusona bacaju vukovima, ali kao što sam i rekao, prošlog tjedna sam bio najgori borac lake kategorije. Prestanite kontrirati sami sebi. Hrpo propalica. Tko vas j**e‘‘, dodao je.

Nije baš sasvim jasno tko je to Pimbletta nazvao vukom, osim on samoga sebe. Mržnju fanova je na sebe navukao svojim ponašanjem te si je sam kriv za kritike koje konstantno dobiva, a očigledno je da se s njima ne zna nositi na pravi način nego se preko medija pokušava obračunati sa svima.

Linker
28. travanj 2024 09:57